28 / 04 / 2024

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu bankadan bomba kampanya! 50 bin TL krediyi düşük kredi notuyla almak mümkün!

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu bankadan bomba kampanya! 50 bin TL krediyi düşük kredi notuyla almak mümkün!

Türkiye’nin öncü bankalarından olan bu banka, ekonomik zorlukların sürdüğü bu dönemde, düşük kredi notu olan vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya başlattı. 50 bin TL’lik kredi kampanyasının detayları...



Kampanya kapsamında bireysel müşteriler ve emekliler, düşük kredi notu olsa dahi 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Hızlı işlem ve ödeme koşullarıyla dikkat çeken kampanya, şubeye gitmeye gerek kalmadan online başvuru imkanı sunuyor. Başvuru yapan kişiler, kısa sürede nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Banka ihtiyaç kredisi kampanyasıyla düşük kredi notu olan vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlayarak, onlara destek olmayı hedefliyor.

Kredi notu düşük olanlar dikkat! Bu bankadan bomba kampanya! 50 bin TL krediyi düşük kredi notuyla almak mümkün!

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi 

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla, avukatlık ya da icralık bir durumu olmayan herkesin faydalanabileceği bir finansal destek sunuyor. Düşük kredi notuna sahip olanlar da uygun faiz oranlarıyla kredi kullanabilecekler.

Kredi geri ödemeleri ise uygun faizlerle ve kolay koşullarda gerçekleştiriliyor. 50.000 TL'nin üzerinde kredi talep eden kişilerin ise en az 6 aydır sigortalı bir şekilde çalışıyor olmaları gerekiyor.

Kampanya kapsamında sunulan düşük faizli ihtiyaç kredisiyle geri ödemeler, 36 ay taksit seçenekleriyle yapılabiliyor. Ayrıca, maaş müşterisi olan ve emekli maaşlarını Ziraat Bankası'ndan alan müşterilere daha yüksek kredi limitleri de sağlanıyor. Ziraat Bankası'nın yeni ihtiyaç kredisi kampanyası, müşterilerin finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmayı hedefliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön