Ekonomi

Kredi notu sıfır olanlara, üç ayrı bankadan kredi desteği! Başvuruları kaçırmayın

Kredi puanı çok düşük olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi çekemeyen vatandaşlara, üç ayrı bankadan iyi haber geldi. ING Bank, Garanti BBVA ve Akbank yeni kampanyalarının ayrıntılarını duyurduING Bank, Garanti BBVA ve Akbank yeni kampanyalarının ayrıntılarını açıkladı

Kredi notu çok düşük olduğu için bankaların ihtiyaç kredisi çekemeyen vatandaşlara, üç özel bankadan iyi haber geldi. ING Bank, Garanti BBVA ve Akbank yeni kampanyalarının ayrıntılarını açıkladı.

ING Bank Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022 Kampanyası

Günden güne artan enflasyonla pahalılaşan hayat şartlarına karşın kredi notu düşük olan yurttaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sağlayacağını açıklayan ING Bank, yeni kampanyasının ayrıntılarını açıkladı.

Bankanın kredi notu düşük olan kişiler için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetinin azami 36 ay vade, aylık ortalama faiz oranı da yüzde 2,09 olarak belirtildi. Bu rakamlar ışığında çekilecek olan 10 bin liralık kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 425,04 lira olarak hesaplandı.

 

Garanti BBVA Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022 Kampanyası

Yaptığı kampanya iile kredi notu düşük olan hatta sıfır olan vatandaşlara da ihtiyaç kredisi hizmeti sağlayacağını açıklayan bankalardan bir tanesi olan Garanti BBVA, ilgili hizmetinin ayrıntılarını kamuoyuna duyurdu. Söz konusu hizmetinin azami vadesi 36 ay, aylık ortalama faiz oranını da yüzde 2,45 olarak belirten banka, bu veriler ışığında alınacak olan 10 bin liralık kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 453,95 lira olarak paylaştı.

Akbank Kredi Notsuz İhtiyaç Kredisi 2022 Kampanyası

İpotek karşılığı da kredi hizmeti veren, diğer kredi kategorilerinde yer alan dikkat çeken kampanyaları ile gündemden düşmeyen Akbank, yeni dönemde kredi notuna bakmadan ihtiyaç kredisi hizmeti vereceğini duyurdu. Akbank, söz konusu hizmetinin azami 36 ay vade ile aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,11 olarak kaydetti. Bu rakamlar ışığında çekilecek olan 10 bin liralık kredinin aylık taksit ödemesi rakamı ise 426,62 lira olarak kaydedildi.

Migros'ta ayçiçek yağlarında dev indirim! İşte ayçiçek yağlarının indirimli fiyat listesi

Uzmanından kripto para tiyosu! DOGE Mayıs'ta şaşkına çevirecek

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi