27 / 04 / 2024

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?



Merkez Bankası aralık ayında politika faizini 250 baz puan artırmış ve yüzde 42.5 seviyesine çıkarmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre faizlerin yükseltilmesi ile beraber bankalarda mevduat, taşıt, konut ve kredi faizleri de güncellendi. 

Bankalardaki deprem hız kesmeden devam ederken, pek çok kişi 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisi çekmek isteyen bir vatandaşın aylık geri ödemesi ne kadar olduğunu merak ediyor.  

Konut, taşıt ve ihtiyaç kredilerine faiz ayarı geldi. Peki 1 milyon TL konut kredisi, 400 bin TL taşıt kredisi ve 100 bin TL ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar? İşte konu ile ilgili merak edilen o detaylar...

Kredilere faiz ayarı geldi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin aylık ödemeleri ne kadar?

1 MİLYON TL KONUT, 400 BİN TL TAŞIT, 100 BİN TL TÜKETİCİ KREDİSİNİN AYLIK ÖDEMELERİ NE KADAR?

1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık ödeme tutarları ne kadar?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 1 milyon Türk Lirası konut kredisi kullanan bir kişinin 120 ay vade yapıldığı zaman aylık 37 bin 300 Türk Lirası ile 38 bin 300 Türk Lirası arası ödeme yapılması gerekiyor.

400 bin TL'lik taşıt kredisinin aylık ödeme tutarları ne kadar?

400 bin Türk Lirası 48 ay vadeli taşıt kredisinde bankasına göre değişmekle birlikte 22 bin 750 Türk Lirası ile 23 bin 500 Türk Lirası arası aylık ödeme yapılması gerekiyor.

100 bin TL'lik ihtiyaç kredisinin aylık ödeme tutarları ne kadar? 

100 bin Türk Lirası bir ihtiyaç kredileri en fazla 24 ay vadede ödenebiliyor. 100 bin Türk Lirası bir ihtiyaç kredisinin aylık 7 bin Türk Lirası ile 7 bin 500 Türk Lirası arasında geri ödemesi var.


Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Sosyetenin tanınmış isimleri Can ve Ahu Has çifti yeni ev sahipleri ile mahkemelik oldu!

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?


Geri Dön