Kripto Paralar

Kripto para yatırımcıları dikkat! Balinalar en fazla bu Altcoin’lere oynuyor!

On-chain balina izleme platformu olarak bilinen WhaleStats, ilk bin Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan ilk 10 altcoin projesini paylaştı.

On-chain balina izleme platformu olarak bilinen WhaleStats, ilk bin Ethereum balinası tarafından en çok satın alınan ilk 10 altcoin projesini paylaştı.

Platform tarafından alınan verilere göre, Uniswap (UNI) ve Polygon (MATIC) son yirmidört saatte satın alınan ilk 10 token içinde bulunuyor. Kripto çöküşünün ardından toparlanmak için çalışan sektörde 10 Şubat’ta bir düzeltmeden sonra Bitcoin (BTC) ve altcoin projelerinin bazıları, yazının yazıldığı sıralarda kırmızıda işlem görmekteydi.

Ethereum balinaları bu altcoin projelerini seçiyor

Kriptokoin'de yer alan habere göre, WhaleStats'dan alınan verilere göre ilk bin Ethereum balinasının en çok ilgi gösterdiği kripto, lider altcoin projesi Ethereum (ETH) olurken onu USD Coin (USDC) izliyor. Stablecoin projesi Tether (USDT) ise üçüncü sırada yerini aldı. Diğerleri coinler ise şekilde sıralanıyor: "BUSD, GUSD, WOO, SLP, MATIC, UNI ve LRC."

Bitcoin ve altcoin’ler düşüşe geçtikçe piyasa da hafif bir düzeltme oldu ve yirmi dört saatlik likidasyonlar toplam 192.77 milyon doları kaydetti. Beklenmedil bir yükselişi gelirken ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), Fed üzerinde faiz artırımı baskısı oluştururken, kripto piyasalarını da düşük işlem yapmasını istidiği için zorluyor.

Ayrıca sektör duyarlılığını ölçen Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi şimdi ‘nötr’ durumda ve bu da traderların düşüşten etkilenmediğini izlenimini veriyor. Böylece, yatırımcılar,Uniswap (UNI) ve  Polygon'un (MATIC) yirmidört saat içinde satın alınan ilk on altcoin arasında bulunmasıyla, favori tokenlerini biriktirmek amacıyla zamanı kullandılar. İki token ayrıca en fazla kullanılan akıllı sözleşmeler arasında da bulunuyor. Shiba Inu (SHIB), balinalar arasında en büyük holding olmayı sürdürürken, Uniswap en yaygın holding konumunda yerini alıyor.

ABD'de 3.6 milyar dolarlık Bitcoin vurgununda iki tutuklama!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!