03 / 05 / 2024

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin 16 bin dolar seviyesinde! Yatırımcılar dikkat! 

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin 16 bin dolar seviyesinde! Yatırımcılar dikkat! 

Kripto para piyasaları, FTX şoku sektörden başka şirketlerden gelen likidite problemleri sebebiyle durulmuyor. İşte kripto piyasasındaki son durum...



Bitcoin son 24 saatte yüzde 1,7 yükseldi ve 16 bin doların üst bölgesinde yatay işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, bir hafta önce hazırladığı desteğin üzerinde daha güçlü bir zemin kazanıyor gibi duruyor. 

Zincir üstü ölçümler, Bitcoin’in borsalardan taştığını ve egemen arzın yüzde 87,7'ye yaklaşarak beş senenin en yüksek seviyesini gördüğünü ortaya koyuyor. 

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin 16 bin dolar seviyesinde! Yatırımcılar dikkat! 

Fiyat duyarsızlığıyla tanınan uzun vadeli Bitcoin sahipleri, 2018 yılındaki  ayı piyasasının derinlikleriyle karşılaştırılabilir bir seviye olan yaklaşık yüzde 33 gerçekleşmemiş kayıpla karşı karşıya. 

Benzer bir şekilde, Ethereum aynı süreçte yüzde 1,1'lik bir yükseliş yaşadıktan sonra 1.200 doların üzerinde iyi teklif sunuyor. 

Orta ila büyük ölçekli tokenler karışık performanslar sergiliyor ve LTC benzer bir zaman diliminde yüzde 8.8 bir yükselişle lider konumda. 

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin 16 bin dolar seviyesinde! Yatırımcılar dikkat! 

Starkware kısa bir zaman önce yerel belirteci STRK'yı Ethereum ağında konuşlandırdı fakat, 16 Kasım ttarihinde yayınlanan bir blog gönderisine göre token şu anda ticarete kapalı halde. StarkNet Vakfı, tokenomikleri belirleyene kadar da yerinde duracak gibi görünüyor. 

Tokenler çalışanlar ve bağımsız ortaklar tarafından bir sene sonra kademeli şekilde serbest bırakılmak üzere dört senelik bir süre için kilitleniyor. Kilitli tokenlar, kilitleme süresince staking için kullanılabiliyor. STRK belirteci, işlem ücretlerinin ödenmesi, yönetişim ve ağında staking amacıyla kullanılıyor.

4 bankada 7 şiddetinde deprem! Ziraat, Garanti, Halkbank, Akbank ipleri kopardı! Duyanın ağzı tam bir karış açık kaldı!

Dünyaca ünlü analist yeni altın rekorunu açıkladı! Potansiyel var diyerek rakamı bir çırpıda söyledi

İstanbul Arnavutköy'de 67 dönümlük askeri alan resmen imara açıldı! Ticari işletmeler inşa edilebilecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön