Genel

Kripto paraların nabzı İstanbul’da atacak!

Son zamanların en gözde yatırım araçlarından biri olan kripto paralar ilk defa geniş katılımlı bir zirveyle geniş çaplı değerlendirilecek. 26-27 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kripto Para Zirvesi ile kripto para borsaları, coin ve altcoinlerin temsilcileri bir araya gelecek.

Son zamanların en gözde yatırım araçlarından biri olan kripto paralar ilk defa geniş katılımlı bir zirveyle geniş çaplı değerlendirilecek. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; kripto para konusunda regülasyon hazırlıkları devam ederken, 26-27 Ekim'de İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kripto Para Zirvesi ile yatırımcıların da bizzat kripto para borsaları, coin ve altcoinlerin temsilcileri tarafından aydınlatılması planlanıyor. 

Zirvede kripto para borsalarının yanı sıra coin ve altcoinler de bulunacak. Bu şekilde taraflar bir araya gelecek. İki gün sürecek zirvede 6 oturum gerçekleştirilecek. Oturumların ilki Türkiye’nin önde gelen üç kripto para borsasının katılımıyla gazeteci yazar Hakan Güldağ tarafından modere edilecek.

Taraftar coinler kendilerini anlatacak

Zirvenin her iki gününde “Türkiye’deki coinlerin geleceği” başlıklı birer oturum yapılacak ve coin ile altcoinler kendilerini anlatabilecek. İlk günün son oturumuna kripto para fenomenleri katılım gösterirken; ikinci günün ilk oturumunda ise Futbol Kulüpleri tarafından çıkartılan taraftar coin'ler gündeme getirilecek. Bu oturuma üç kulübün konuyla ilgili yöneticileri katılım gösterecek. Zirvenin son oturumunda ise yine kripto para borsalarının temsilcileri, kendilerini ve sektörü anlatma imkanına sahip olacak. 

B2B görüşmeler yapılacak

Zirvede oturumların yanı sıra B2B görüşmeler de gerçekleştirilecek. Borsalar, coinler ve altcoinler için tahsis edilen alanlarda kripto para borsaları ve coinler buluşacak, B2B görüşmeler gerçekleştirecel. Özel B2B görüşmeler için zirvenin www.kriptoparazirvesiorg adresinden görüşme talebi açılan borsa, coin ve altcoinler için rezervasyon yaptırılabilecek. Zirvede ayrıca borsalar, coin ve altcoinlere kendilerini anlatmak amacıyla özel salonları kiralama imkanı sunulacak. Ziyaretçiler de aklına takılan soruları direkt muhataplarına yöneltebilecek.

Kripto paralar kağıt paraların yerini alabilir mi?

Kripto paralar için kritik ay başlıyor!