30 / 04 / 2024

Kripto paralarla ilgili şok uyarı! Kriptolara yatırım yapanlar dikkat! 

Kripto paralarla ilgili şok uyarı! Kriptolara yatırım yapanlar dikkat! 

ECB Başkanı Lagarde, kripto paraların "değersiz, beş para etmez" olduklarına dikkat çekerek, piyasaya ilişkin düzenlemeler yapılması gerektiğinin altını çizdi. 



Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. ECB Başkanı Lagarde, kripto paraların "değersiz, beş para etmez" olduklarını ileri sürerek başladığı açıklamasında, piyasa ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Kripto paralarla ilgili şok uyarı! Kriptolara yatırım yapanlar dikkat!  

Lagarde, insanların yaşamları boyunca biriktirdikleriyle kripto paralarda spekülatif hareketler yapmaktan uzak tutacak düzenlemelerin gündeme gelmesi gerektiğini belirtti.

Peki Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, kripto paralarla ilgili hangi değerlendirmelerde bulundu? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön