Kripto Paralar

Kriptocular endişelenmeyin! Analistler açıkladı, düşüş aslında yükselişin habercisi!

Kripto para piyasasındaki güncel teknik görünümü değerlendiren analist, teknik görünümü değerledirdi. Peki, kriptolarda düşüş devam edecek mi yoksa yükselişin zamanı mı geldi? İşte bütün detaylar...emlakkulisi

Kripto para analisti, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile güncel teknik görünümü değerlendirdi! Kritik fiyat seviyelerine dikkat çeken analist, güncel teknik görünümün yükseliş sinyalleri verdiğini ve piyasadaki düşüş ivmesinin fazla uzun sürmeyeceğini düşündüğünü belirtti! 

Peki, düşüş sürecek mi? İşte bütün detaylar...

Bitcoin‘in 2022 senesinin ilerleyen aylarında 100.000 dolar seviyelerini göreceğini ve bunun da bir yükseliş ivmesini başlatacağına inandığını belirten analist, ancak BTC‘nin 100.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşılmasından sonra piyasasının güçlü bir düşüş ivmesi yakalayabileceğini belirtti.

BITCOIN 30 BİN DOLARI AŞTI

Cointurkcom'dan Ali Eren Girişken'in haberine göre; lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son yükseliş hareketleri ile beraber 30.000 dolar fiyat seviyelerini aştı. Kripto para piyasasındaki çoğu altcoin, Bitcoin’in 30.000 dolar seviyelerine ulaşması ile yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği ortalama yüzde 4’lük değer artışı ile beraber 2.025 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1.34 trilyon dolara artış gösterdi! Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte 162 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Dünyanın sanal doları Tether'deki panik kripto paraları korkuttu! Neler oluyor?

Analistler açıkladı! Bitcoin'nin sert zemine çakılması ile patlama yaşanacak!