02 / 05 / 2024

Kristal Residence Beylikdüzü teslim

Kristal Residence Beylikdüzü teslim

Firma: Maknoon Grup

Proje: Kristal Residence

1 oda 1 salon dairelerin modüler sistemle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salona dönüştürülebildiği Kristal Residence Beylikdüzü teslim tarihi 24 ay sonra olarak belirlendi....



Dairelerin alanlarının 100,53 metrekare olarak belirlendiği Kristal Residence Beylikdüzü teslim hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Toplam 315 adet daireden meydana gelen Kristal Rezidans projesinde yer alan daireler modüler sistemle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salona dönüştürülebiliyor. 


Satış sürecinin devam ettiği Beylikdüzü Kristal Rezidans'ta banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor. 


Konutların 227 bin dolar ile 300 bin dolar arasında değişen fiyatlarla alıcılarına sunulduğu Kristal Residence Beylikdüzü teslim tarihi 2 yıl sonra olarak belirlendi. 


Sosyal alanları arasında; cafe, restoran, bay bayan fitness salonu ve sauna bulunan Kristal Residence'ta yer alan dairelerin tamamı 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde, Maknoon Grup imzasıyla hayata geçirilen Kristal Residence Beylikdüzü teslim tarihi 24 ay sonra olması öngörülüyor. 


Telefon: 0505 452 13 63

Web: http://www.kristalresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön