29 / 04 / 2024

Kristal Şehirde İhlastan metrekaresi 1.200 TL! Satışa çıkmasına son 4 gün!

Kristal Şehirde İhlastan metrekaresi 1.200 TL! Satışa çıkmasına son 4 gün!

İhlas Holding’in yeni projesi Kristal Şehir’in satışa çıkmasına son 4 gün kaldı. Projede metrekare satış fiyatları 1.200 TL’den başlayacak…



Kristal Şehir projesi Beylikdüzü’nde inşa edilecek. Proje toplam 5 bin konuttan oluşacak. 155 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek olan Kristalşehir projesi 15 Ocak’ta satışa çıkacak.

Kristalşehir projesinde, 18 konut bloku ve 2 adet E-5 girişli residence kuleden oluşuyor ve 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.  Kristal Şehir'de dairelerin metrekare satış fiyatının bin 200 TL'den başlaması öngörülüyor.

Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’nin kesiştiği kavşakta inşa edilecek olan Kristal Şehir E5 karayolu üzerinde, TÜYAP’ın yanı sıra Metro, Carrefour, Migros, Real, Bauhause, Media Markt gibi büyük alışveriş merkezlerine de komşu konumda yükselecek.

Kristalşehir, Marmara Denizi ile Büyükçekmece manzarasına sahip olması sebebiyle emsallerine oranla daha avantajlı bir konumda yer alıyor. 120 bin metrekarenin yeşil alana ayrıldığı projede, 11 bin metrekarelik alışveriş merkezi, 10 bin metrekarelik kapalı sosyal tesis, kapalı yüzme havuzları, fitness salonu bulunuyor.

Kristalşehir’de bloklar sitenin tam ortasında yer alan geniş yeşil alanları, göl cafeleri ve göletleriyle dikkat çekiyor. Yüzde 80’i yeşil alanlara ve sosyal mekanlara ayrılan Kristalşehir’de, sadece yüzde 20’lik alana bloklar yerleştiriliyor. Projede göletler, koşu parkurları ve havuzların etrafında yer alan alışveriş alanları, kapalı yüzme havuzu, fitnesslar, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahaları, koşu ve yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları bulunuyor.

Yirmi dört saat kapalı devre kamera kayıt sistemi, profesyonel güvenlik ekibi, kontrollü araç girişi ve farklı donanımlarıyla Kristalşehir, teknolojik tedbirleriyle konutlardaki sakinlerinin güvenliğini ön planda tutuyor. Projenin altında yer alan kat erişimli otoparklarda her daire için yeterli park alanı bulunuyor.

Kristalşehir inşaatının betonarmesi, her seviyede laboratuvar testlerinden geçiriliyor. Radyejeneral temel ve tünel kalıp sistemi ile depreme karşı güvenli bir yapı geliştirilen proje, mevcut deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlanmış zemin etüt raporuyla, en güvenli temel sistemiyle inşa ediliyor. Ayrıca zemin etüdüne bağlı dayanıklılık raporlarında İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri danışmanlığında hazırlanan statik, betonarme proje raporuna da sahip bulunuyor.

Projede kullanılacak ucuz ve çevreci enerji ile Kristalşehir’de yaşayanlar elektrik ve doğalgaz faturalarında en az yüzde 10-20 arası kazanç da sağlayacak.  Kristalşehir mimari özelliklerinin yanı sıra site içerisindeki yaşam ayrıcalıklarıyla da öne çıkıyor. Her daire sınıfının kaliteli markaları; vitrifiyeler, armatürler ile donatıldı.

http://www.ihlasyapi.com.tr/


0212 454 45 90     


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön