06 / 05 / 2024

KT Sukuk Varlık Kiralama'nın 300 milyonluk kira sertifikasına onay!

KT Sukuk Varlık Kiralama'nın 300 milyonluk kira sertifikasına onay!

KT Sukuk Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, 1-24 ay aralığındaki vadelerde kullanılmak suretiyle kira sertifikaları ihracına ilişkin belgeler onaylandı. 



KT Sukuk Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yurtiçi kira sertifikası ihraç tavanına ilşkin SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

KT Sukuk Varlık Kiralama tarafından, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olarak yer alacağı, yurt içinde tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 300 milyon TL tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, 1-24 ay aralığındaki vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası türlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle kira sertifikaları ihracına ilişkin İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu onaylandı.

KT Sukuk Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
Şirketimizce, Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı/kaynak kuruluş olarak yer alacağı, yurt içinde tahsisli olarak ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle 300.000.000 Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, 1-24 ay aralığındaki vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası türlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanmış İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu ekte sunulmuştur.


SPK Onaylı İhraç Belgesi için tıklayın
Hukuki Durum Değerlendirme Raporu için tıklayın


Geri Dön