04 / 05 / 2024

KTO Karatay Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 27 Ocak 2023! İşte kadro dağılımı!

KTO Karatay Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 27 Ocak 2023! İşte kadro dağılımı!

2023’le birlikte yeni Öğretim Üyesi ilanları da açıklanmaya devam ediyor. KTO Karatay Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 27 Ocak 2023 olarak açıklandı. İşte kadro dağılımı ve detaylar…



Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör kadrolarına başvuracak adayların dilekçeleri ile birlikte 4 adet vesikalık fotoğraf, YÖK formatlı güncel özgeçmişi, nüfus cüzdanı sureti, vukuatlı nüfus kayıt örneği, erkek adaylar için askerlik durumunu gösteren belge örneği, Yabancı dil sınav belgesi, Lisans belgesinin onaylı örneği, Yüksek Lisans belgesinin onaylı örneği, Doktora/Uzmanlık belgesinin onaylı örneği, Doçentlik belgesinin onaylı örneği (Doçent ve Profesör başvurularında), Profesörlük belgesinin onaylı örneğinin (Profesör başvurularında) dışında şu belgeler de isteniyor:

Yurtdışı mezuniyeti için denklik belgesi, yayın listesi, yüksek lisans ve doktora/uzmanlık tezleri, bilimsel çalışma ve yayınları, verdiği dersleri ve yönettiği doktora çalışmalarını kapsayan 4 takım dosya (Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent başvuruları için) / 6 takım dosya (Profesör başvuruları için) ile KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü İnsan Kaynakları Direktörlüğü’ne başvuru yapılması gerekiyor.

 KTO Karatay Üniversitesi 16 Öğretim Üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 27 Ocak 2023! İşte kadro dağılımı!

Başvurular şahsen veya postayla KTO Karatay Üniversitesi İnsan Kaynakları Direktörlüğü, Akabe Mah. Alaaddin Kap Cad. No: 130 Karatay/KONYA adresine gerçekleştirilecek. Başvuru süresi ilanın Resmî Gazete’de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün olacak.

Ayrıntılar için: www.karatay.edu.tr

İstanbul Kent Üniversitesi 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alıyor! 27 Ocak 2023 son tarih!

Yeni akademisyen alım duyuruları belli oldu! Uşak, İnönü ve Amasya! İşte detaylar…

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi öğretim elemanı alıyor! Son başvuru tarihi 23 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!


Geri Dön