28 / 04 / 2024

Küçük Ağa'nın ilk evi Hayat Tepe'de!

Küçük Ağa'nın ilk evi Hayat Tepe'de!

Özak'ın Bayrampaşa'da yer alan Hayat Tepe projesinden 'Küçük Ağa' dizisinin minik yıldızı Berke Zincidi, kendi birikimiyle ilk yatırımını yaptı.Küçük Ağa'nın ilk evi Hayat Tepe'de.



ÖZAK GYO’nun ‘Mutluluk Mimarisi’ olarak tanımlanan üçgen mimari özelliğine sahip Hayat Tepe projesi bundan böyle minik bir yıldıza ev sahipliği yapacak. Kanal D’nin sevilen dizilerinden ‘Küçük Ağa’nın minik yıldızı Emir Berke Zincidi, tamamen kendi birikimiyle ilk yatırımını Hayat Tepe’ projesinde yaptı. 


3.500 LİRA KİRA ALACAK


Zincidi’nin adalar manzaralı 16. kattaki provence tarzda dekore edilmiş dairesinin satış sözleşmesini annesi ve babası noter huzurunda minik yıldız adına imzaladı. Gaziosmanpaşalı minik yıldız bundan böyle ailesiyle birlikte Hayat Tepe projesindeki dairesinde hayatın merkezinde yaşayacak. Hayat Tepe projesindeki kira geliri kampanyasından da yararlanacak olan minik yıldız, bir yıl boyunca ÖZAK GYO’dan her ay 3.500 lira kira geliri de elde edecek. Baba Berkant Zincidi, oğulları için yatırım yaptıklarını, Emir Berke’nin 18 yaşına gelince iyi bir yatırıma sahip olacağına inandığını söyledi. 


Akşam


Geri Dön