02 / 05 / 2024

Emir Berke Zincidi, Özak Hayat Tepe'de 3+1 daire için el sıkıştı!

Emir Berke Zincidi, Özak Hayat Tepe'de 3+1 daire için el sıkıştı!

Firma: Özak GYO

Proje: Hayat Tepe

Kanal D'deki Küçük Ağa dizisinin sevilen oyuncusu Emir Berke Zincidi, Bayrampaşa'da yer alan Özak Hayat Tepe projesinden 3+1 daire aldı. Zincidi'nin ilk konut yatırımı için imzalar bugün atıldı...




"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisiyle tanınan ve kısa sürede çok sevilen küçük yıldız Emir Berke Zincidi, kazandığı paralarla ilk konut yatırımını Özak Hayat Tepe'den yaptı. 


Şu aralar Kanal D'de yayınlanan Küçük Ağa dizisiyle ekranlarda olan Zincidi, bugün annesi Sevgi Zincidi ve babası Berkant Zincidi ile birlikte Hayat Tepe'nin satış ofisine geldi.


Emir Berke Zincidi, Özak Hayat Tepe de 3+1 daire için el sıkıştı!


Neden Hayat Tepe?


Baba Berkant Zincidi, aylık 3 bin 500 TL kira getirisi ile lokasyon açısından toplu taşımalara, alışveriş noktalarına yakın konumda yer alan Hayat Tepe'nin karlı bir yatırım olacağını ifade etti.


93 bin 323 metrekare alanda yükselen  Hayat Tepe  projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer veriliyor.


Özak GYO'nun Zeytinburnu projesi sırada


Berkant Zincidi, Eylül'de teslim edilecek olan Hayat Tepe projesinden sonra, Özak GYO'nun Yenigün, Delta ve Ziylan ortaklığıyla Zeytinburnu'nda yapacağı projeden de ev almayı düşündüklerini söyledi.



Tel: (0212) 633 53 53

Web: www.hayattepe.com

Gülcihan YELKENCİ / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön