29 / 04 / 2024

Küçükçekmece'deki esrarengiz kulenin sırrı çözüldü!

Küçükçekmece'deki esrarengiz kulenin sırrı çözüldü!

İstanbul Küçükçekmece Gölü sahilinde yer alan kırmızı kulenin sırrını Emlakkulisi.com açıklıyor. Bugün internet medyasında yer alan kule hangi inşaat firmasının projesini tanıtacak? İnşaat ruhsatı kimin üzerine? İşte Küçükçekmece'deki kulenin öyküsü...



Küçükçekmece deki esrarengiz kulenin sırrı çözüldü!


Küçükçekmece Gölü sahilinde konumlandırılan kırmızı kulenin sırrını Türkiye'nin bir numaralı emlak-konut sitesi Emlakkulisi.com çözdü.


İstanbul'un Küçükçekmece Gölü sahilinde görülen 10 katlı kule, bölgede yaşayan vatandaşların ve bugün internet medyasının dikkatini çekti. Haberlerde kırmızı kulenin 'bir inşaat firmasına ait demo yapı olduğu, yapılacak binaların tanıtımı için kurulduğu, bir süre sonra söküleceği, göl kenarındaki arsanın imar izni aldığını ve yakında projeye başlanacağını' bilgisi yer aldı.



Küçükçekmece deki esrarengiz kulenin sırrı çözüldü!



O kırmızı kule kimin? 


Kırmızı kulenin kime ait olduğu, hangi inşaat firması tarafından kullanılacağı bilgisine ise Emlakkulisi.com ulaştı. 


Edindiğimiz bilgilere göre; Küçükçekmece Fatih Mahallesi'ndeki kırmızı yapının bulunduğu alan için çıkarılan yapı ruhsatında yapı sahibi olarak "hissedar Münevver Güven" olarak görünüyor.


Münevver Güven, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) kayıtlarına göre Güven Kuyumculuk Inşaat Gıda Oto Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti.'nin hissedarı ve Güven Otomotiv İnşaat Turizm Yatırım Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.'nin eski hissedarı olarak görünüyor. 


Kırmızı kulenin hissedarı Münevver Güven'in ortağı olduğu Güven Kuyumculuk İnşaat, 300 bin TL sermaye ile 11 Haziran 1996'da kuruldu. Şirkette Münevver Güven'in ortakları, Eyyüp Güven, Hasan Güven ve Fatih Güven olarak belirtiliyor.



Küçükçekmece deki esrarengiz kulenin sırrı çözüldü!



Kırmızı kule ne için kullanılacak?


Kule, Güven İnşaat'ın bir projesinin tanıtım - satış ofisi olarak değerlendirilecek. Sır gibi saklanan inşaat projesine başlanacağı zaman kule sökülerek ortadan kaldırılacak. 


Güven İnşaat hangi projelere imza attı?


Güven İnşaat'ın internet sitesinde firma hakkında şu bilgilere yer veriliyor; 


"1984 yılında kurulan firmamız Gıda ve Kuyumculuk alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. 2000 yılı itibarı ile müteahhit firma olarak inşaat alanına yönelmiş, gerek kendi arsalarımız gerekse kat karşılığı olarak alınan arsalarımızda konut üretimi yapmıştır."


Firmanın iş alanları ise şunlar; Konut inşaatı, fabrika inşaatı, güçlendirme uygulamaları, peyzaj – bahçe park ve çevre düzenlemeleri ile yapı malzemeleri toptan ve perakende satışı... Firma ayrıca projelendirme, tasarım ve komple dekorasyon uygulamaları da yapıyor. 



Güven İnşaat iletişim!


Merkez

Adres: Merkez Efendi Mah. Demirciler Sitesi 10. Yol, Aydaş İş Merkezi B Blok Kat: 3 Zeytinburnu - İstanbul

Tel:  0 212 558 83 26-27

Faks:  0 212 558 83 17



Şube

Adres: Orhangazi Caddesi No: 33 Cevizli Maltepe – İstanbul

Tel:  0 216 371 54 47

Faks:  0 216 371 52 27


Web: www.gvninsaat.com


Geri Dön