17 / 05 / 2024

istanbulda esrarengiz kulenin sırrı

istanbulda esrarengiz kulenin sırrı

İstanbul Küçükçekmece Gölü sahilinde yer alan kırmızı kulenin sırrını Emlakkulisi.com açıklıyor. Bugün internet medyasında yer alan kule hangi inşaat firmasının projesini tanıtacak? İnşaat ruhsatı kimin üzerine? İşte Küçükçekmece'deki kulenin öyküsü...

Çinli milyarderler esrarengiz şekilde ortadan kayboluyor! 

Geçtiğimiz yıllarda Alibaba'nın başındaki Jack Ma da dahil olmak üzere bazı Çinli iş insanları ortadan kayboldu. Çinli milyarderler esrarengiz şekilde ortadan kayboluyor. Peki nedeni ne?

Keçiören'deki dev kulenin yıkımı için 20 milyon TL gerekli!

Ankara Keçiören’de 27 milyon lira harcanarak inşa edilen ancak uçakların mania engeline takılan 144 metrelik kule, sorun oldu. Kulenin yıkılması için de 20 milyon TL gerekiyor.

Galata Kulesi'nde çatlak riski!

Galata Kulesi'nde çatlak riski olduğu ortaya çıktı. Kulenin yakınındaki inşaat çatlak oluşmasına neden oldu.

Çamlıca Kulesi'nin 220 metresi tamam!

Çamlıca'da görüntü kirliliğinin önüne geçmek için yapımına başlanan Çamlıca Kulesi'nde çalışmalar hızlandı. Tamamlandığında 365 metre uzunluğa sahip olacak kulenin 220 metresinin inşaatı bitti.

Çamlıca Kulesi 135 metreye ulaştı!

Küçük Çamlıca Tepesi’nde yükselen Çamlıca Kulesi inşaatında yol yarılandı... Kulenin 135’inci metresi ortaya çıktı. Sabah Gazetesi yazarı, Uğur Yıldırım, İstanbul’un cazibe merkezi haline gelecek kulenin inşaatına çıktı.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin 100 metresi tamamlandı!

Şehirde görüntü kirliliği oluşturan anten ve anten kulelerinin kaldırılıp tek bir noktada toplanması amacıyla hayata geçirilen Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesinin inşa çalışmaları hızla sürüyor. Toplamı 365, betonarme kısmı 220 metre yüksekliğinde olacak kulenin 100 metreye yakınının inşası tamamlandı.

Çamlıca TV-Radyo Kulesi, İstanbul'un silüetini değiştirecek!

İstanbul’un siluetini bozan Çamlıca’daki radyo ve Tv vericilerini tek bir vericide toplayacak olan dev kulenin inşaatında gelinen son nokta havadan görüntülendi. 365 metrelik yüksekliğe, seyir terası ve restorana sahip olacak kulenin 95 metresi tamamlandı.

Çamlıca Tv ve Radyo Kulesi Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Çamlıca’daki radyo ve televizyon vericilerini tek bir yerde toplayacak 365 metrelik dev kulenin inşaatına devam ediliyor. Haziran 2017’de tamamlanacak kulede seyir terasları ve restoranlar da bulunacak

Ankara Keçiören Ovacık'a sokak AVM'si geliyor!

Ankara Keçiören Ovacık'a 130 bin nüfuslu yeni bir kent kuracaklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımı yılan hikâyesine dönen kulenin yerine, ise sokak AVM'si yapabileceklerini ifade etti.

İstanbul'un kuzey ormanlarına yeni yangın gözetleme kulesi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, İstanbul'un kuzey ucunda orman yangınlarını gözetlemek amacıyla yeni bir kulenin inşasına başladı.

Rapunzel Kulesi satışa çıktı!

İngiltere'nin Tonvridge, kentinde Kent kasabası yakınlarında bulunan ve ülkenin en yüksek müstakil konutu olan Holdlow Kulesi satışa çıktı. Gotik mimari tarzında inşa edilmiş olan kulenin satış fiyatıysa henüz bilinmiyor.

Ankara Keçiören Cumhuriyet Kulesi patlatma yöntemiyle yıkılacak!

Yapımı yılan hikâyesine dönen Keçiören'deki Cumhuriyet Kulesi ile ilgili beklenen rapor hazırlandı. Keçiören Belediye Başkanı Ak kulenin önümüzdeki aylarda patlatma yöntemi ile yıkılacağını söyledi.

Taksim AKM projesini kimin yaptırdığı bilinmiyor!

Taksim'de yer alan AKM'yle ilgili esrarengiz bir proje ortaya çıktı. Chicago ve Beijing'de ofisleri bulunan Adrian Smith ve Gordon Gill Mimarlık tarafından hazırlanan projenin kim tarafından yaptırıldığı bilinmiyor.

istanbulda esrarengiz kulenin sırrı Haberi

istanbulda esrarengiz kulenin sırrı


Küçükçekmece Gölü sahilinde konumlandırılan kırmızı kulenin sırrını Türkiye'nin bir numaralı emlak-konut sitesi Emlakkulisi.com çözdü.


İstanbul'un Küçükçekmece Gölü sahilinde görülen 10 katlı kule, bölgede yaşayan vatandaşların ve bugün internet medyasının dikkatini çekti. Haberlerde kırmızı kulenin 'bir inşaat firmasına ait demo yapı olduğu, yapılacak binaların tanıtımı için kurulduğu, bir süre sonra söküleceği, göl kenarındaki arsanın imar izni aldığını ve yakında projeye başlanacağını' bilgisi yer aldı.





O kırmızı kule kimin? 


Kırmızı kulenin kime ait olduğu, hangi inşaat firması tarafından kullanılacağı bilgisine ise Emlakkulisi.com ulaştı. 


Edindiğimiz bilgilere göre; Küçükçekmece Fatih Mahallesi'ndeki kırmızı yapının bulunduğu alan için çıkarılan yapı ruhsatında yapı sahibi olarak "hissedar Münevver Güven" olarak görünüyor.


Münevver Güven, İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) kayıtlarına göre Güven Kuyumculuk Inşaat Gıda Oto Taşımacılık San. Ve Tic. Ltd. Şti.'nin...