27 / 04 / 2024

Kula Belediye Meclisi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kula Belediye Meclisi 2019'un ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Kula Belediye Meclisi, 2019'un  ilk toplantısının birinci oturumu Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında yaptı.



Kula Belediye Meclisi, 2019 yılının ilk Meclis Toplantısını yaptı. Kula Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Tosun; 2018 yılında meclis üyeleri ile birlikte Kula için yararlı hizmetlerin kapısını açtıklarını belirterek, “2019 yılının; ailelerimize, sevdiklerimize ve değerli vatandaşlarımıza birlik, beraberlik ve mutluluklar getirmesini diliyorum. 2018 yılına şöyle dönüp baktığımda siz meclis üyelerimiz ile birlikte Kula’yı daha ileri seviyelere taşımak adına güzel çalışmalara imza atmışız. Hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2019 yılında da aynı şevkle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Kula Belediyesi ek hizmet binasında yapılan toplantıda, Kula Belediyesi Denetim Komisyonu’na üye seçimi gizli oy ile gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda Denetim Komisyonu Üyeliğine, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Tuncay Ergün, İlyas Macun ve Nafiz Aydın seçilirken, Adalet Kalkınma Partisi’nden Ahmet Palabıyık ve İsmail Hakkı Kavas seçildi. 

 


Geri Dön