29 / 04 / 2024

Kulvar Residence teslim tarihi

Kulvar Residence teslim tarihi

Firma: Kulvar Yapı

Proje: Kulvar Residence

Dairelerin; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Kulvar Residence teslim tarihi inşaat çalışmaları başladıktan 20 ay sonra olarak belirlendi...



Toplamda 203 adet daireden meydana gelen Kulvar Residence teslim tarihi hakkında detaylara değinmeden önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


Konutların metrekare birim fiyatının 2.750 TL'den başlangıç gösterdiği Esenyurt Kulvar Residence,  Kulvar Yapı  imzası taşıyor. 


Esenyurt Kulvar Rezidans projesinin sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, fitness center bulunuyor. 


Kulvar Residence teslim tarihi


Kulvar Residence teslim tarihi inşaat çalışmaları başladıktan bir buçuk yıl sonra olarak belirlendi. Projede satış süreci başladı. 


İnşaat çalışmalarının ruhsat çıktıktan sonra başlayacağı Kulvar Rezidans Esenyurt projesinde  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri mevcut. 


Kulvar Residence teslim tarihi inşaat çalışmaları başladıktan 20 ay sonra olması planlanıyor. Projede kişiye özel ödeme planları yer alıyor. 

Kulvar Residence 26.01.2016 tarihli fiyat listesi için tıklayın!

Telefon: 0212 855 54 24 

Web: http://www.kulvaryapi.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön