05 / 05 / 2024

Kumaş türüne göre sıcaklık ve buhar miktarını otomatik olarak ayarlayan ütü Vestel'de! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kumaş türüne göre sıcaklık ve buhar miktarını otomatik olarak ayarlayan ütü Vestel'de! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimi yeni teknoloji ile ütülemek istiyorum diyenler için Vestel, kendi kendini kireçten temizleyen ve otomatik kapanma teknolojisine  sahip ütüyü müşterilerinin beğenisine sunuyor.



 Kumaş türüne göre sıcaklık ve buhar miktarını otomatik olarak ayarlayan ütü Vestel de! 13 Şubat 2023 fiyat listesi
İlerleyen teknoloji bir çok ürünüde yeniledi. Bu yenilenen ürünlerden biri de ütüdür. Vestel ütü yenilenen teknolojisiyle ev hanımlarından tam not alıyor. İşte ürünün merak edilenleri ve fiyat listesi..

SELF CLEAN

Kendi kendini kireçten arındırma özelliği ile ütünüzün tabanında biriken kireçten kurtulur, azalmayan buhar performansı sayesinde ütüleme kalitesinden ödün vermezsiniz.

NANOCERAMIC TABAN

Giysiler üzerinde mükemmel kayganlık ve hareket kabiliyeti sağlamak amacıyla kullanılan yenilikçi ve aşınmaya dirençli taban kaplaması sayesinde minimum enerji harcayarak zor kırışıkların üstesinden gelmenizi sağlar.

ÇALIŞIRKEN SU EKLEYEBİLME

Çalışırken su ekleyebilme özelliği buhar jeneratörlü ütünüzün suyu azaldığında cihazı kapatmak zorunda kalmadan ve beklemeden kesintisiz ütüleme yapmanıza olanak sağlar.

OTOMATİK KAPANMA

Otomatik kapanma özelliği sayesinde belirli bir süre, yan konumda ya da dikey duruş esnasında, hareketsiz bırakılan cihaz güvenlik ve enerji tasarrufu için otomatik olarak kapanır.

V-MOD

Farklı kumaş türlerine göre sıcaklık ve buhar miktarını otomatik ayarlayan V-MOD seçeneği sayesinde minimum enerji harcayarak, zor kırışıkların üstesinden kısa sürede gelmenizi sağlar ve ütüleme işlemini hızlandırır.

Peki Vestel ütü teknik özellikleri neler ? Fiyat listesi nedir ?

 


Geri Dön