03 / 05 / 2024

Kurbanlık fiyatları açıklandı mı? Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları açıklandı mı? Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık fiyatları, Kurban Bayramı’na sayılı günler kala vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar!



Kurbanlık fiyatları ve kurban kesim ücretleri Kurban Bayramı’na az bir zaman kala sorgulanmaya başlandı. Kurban vazifesini yerine getirmek isteyen vatandaşlar, kurban kesim bedeli ve kurban fiyatlarına dair detayları öğrenmek istiyor. İşte 2022 kurban kesim bedeli ve kurban fiyatlarına dair son güncellemeler…

2022 KURBAN FİYATLARI NE KADAR?

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar, kurban fiyatları araştırmalarını hızlandırdı. Kurban fiyatları, hayvanın cinsine, türüne, kilosuna ve yaşına göre farklılık göstermektedir. Bu sene büyükbaş kurbanlık fiyatları ortalama 20-25 bin lira arasında değişmektedir. Küçükbaş kurbanlık fiyatları da 2,5 ile 4 bin TL arasında değişim göstermektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön