01 / 05 / 2024

Kurtköy Elit Grand Palas Konutları!

Kurtköy Elit Grand Palas Konutları!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

Delmar Yapı tarafından yükselen Kurtköy Elit Grand Palas Konutları hakkında detaylı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...




İstanbul'un Anadolu Yakasında Kurtköy ilçesi sınırlarında yükselen  Elit Grand Palas  Konutları projesi  Delmar Yapı  imzası taşıyor. 


Stüdyo, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlanan daire alteratiflerinin sunulduğu Kurtköy Elit Grand Palas Konutları'nın arsa alanı 10 bin 680 metrekare üzerine yayılıyor. Satış süreci devam eden Kurtköy Elit Grand Palas Konutları 'nın daire fiyatları bilgisi şöyle: 


Kurtköy Elit Grand Palas Konutları fiyat listesi: 


Kurtköy Elit Grand Palas Konutları fiyat bilgileri için projeye 0216 482 70 70 numaralı satış ofisi telefonundan ulaşabilirsiniz. 


Banka kredisi kullanımı ile daire alınabilen Kurtköy Elit Grand Palas Konutları projesinde bunun için dairenin yüzde 25'lik kısmı peşin ödeniyor. KDV oranı yüzde 1 olarak belirlenen projede ayrıca 48 ay taksitlendirme imkanı da mevcut durumda. 


Kurtköy Elit Grand Palas Konutları hakkında daha fazla detay için merak ettiklerinizi 0216 482 70 70 numaralı satış ofisi telefonundan öğrenebilirsiniz. 


Kurtköy Elit Grand Palas Konutları!


İçerisinde mini golf sahası, Türk Hamamı, spa, restoran, yoga, lounge, fitness center, otopark, resepsiyon ve yüzme havuzları gibi olanakların bulunduğu Kurtköy Elit Grand Palas Konutları teslim tarihi şöyle: 


Kurtköy Elit Grand Palas Konutları teslim tarihi: 


Kurtköy Elit Grand Palas Konutları 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek.




Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.delmaryapi.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön