04 / 05 / 2024

Kurtköy Elit Perla Palas fiyat listesi! 570 bin TL'ye 3+1!

Kurtköy Elit Perla Palas fiyat listesi! 570 bin TL'ye 3+1!

Elit Perla Palas'ta 3 adet 3+1 konut kaldı. Kalan konutların fiyatları da 570 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında peşin ödeme yapılıyor. Dilenirse banka kredisi de kullanılabiliniyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2012'de yapılması planlanıyor



Elit Perla Palas, Delmar Yapı ve JBS Development, LLC USA'nın ortak girişim projesi olarak hayata geçiriliyor.   Elit Perla Palas; 40 ile 140 metrekare arasında alana sahip her biri kral dairesi konforunda hazırlanan 7 farklı tipte, toplam 208 adet rezidans ve farklı ofis ünitelerinden meydana geliyor.

Proje kapsamında 40 ila 64 metrekare 1+0 stüdyo dairelerden, 66 ila 72 metrekare 1+1 dairelerden ve 140 metrekare 3+1 'lerden meydana geliyor. Proje kapsamında 3 adet 3+1 konut kaldı. Kalan konutların fiyatları da 570 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında peşin ödeme yapılıyor. Dilenirse banka kredisi de kullanılabiliniyor. Projede konut teslimlerinin Aralık 2012'de yapılması planlanıyor.

Elit Perla Palas anıtsal güzellikteki yapıtlarıyla dünya mimarisinde çığır açmış, mühendislik bilgisiyle çağlar ötesine uzanan büyük sanatçı Mimar Sinan'ın motiferiyle süslendi. Geleneksel Osmanlı motiflerinin tarihi dokularıyla masalsı ama modern bir yaşam alanı tasarlandı.

Elit Perla Palas, dünya kenti olarak tarihe damgasını vuran İstanbul'un çağdaş yüzünü yansıtırken, köklü ve zengin tarihi mirasından da esintiler taşıyor. Roma, Bizans ve Osmanlı medeniyetlerinin oluşturduğu kültürlerin günümüze uzanan köprüsü olan İstanbul'da, stillerin modern yorumu olarak neo-klasik mimari tarzı ile Elit Perla Palas'ın dış cephesi şekilleniyor.

Kurtköy'de yükselen proje, 24 bin metrekarelik alan üzerinde kuruldu.


www.elitperlapalas.com
www.delmaryapi.com
[email protected]
Tel: 0216 482 70 70

 



Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön