27 / 04 / 2024

Kurtköy Modakent Terminal! Yüzde 1 KDV avantajı!

Kurtköy Modakent Terminal! Yüzde 1 KDV avantajı!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Kurtköy Modakent Terminal projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. 216 konutluk Kurtköy Modakent Terminal projesinde yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor....




Modakent A.Ş tarafından hayata geçirilen Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Modakent Terminal projesi 216 konuttan oluşuyor.


Kurtköy Modakent Terminal projesinde tüm daireler 1 oda 1 salon olarak tasarlandı. Kurtköy Modakent Terminal projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. Kurtköy Modakent Terminal projesinde 13 adet ticari birim bulunuyor.


Kurtköy Modakent Terminal projesinde daire teslimleri 24 ay sonra olarak  belirtiliyor. Kurtköy Modakent Terminal projesinde yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar taksitli ödemeler yapılıyor.


Kurtköy Modakent Terminal projesinin satış ofisi ile 0216 484 04 84 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Kurtköy Modakent Terminal projesinde yüzme havuzu, spor alanları, sauna, fitness, çocuk oyun alanı gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Kurtköy Modakent Terminal nerede?

Kurtköy Modakent Terminal adres : Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Kurtköy Modakent Terminal iletişim 

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön