27 / 04 / 2024

Kurtköy Modakent Terminal!

Kurtköy Modakent Terminal!

Firma: Modakent A.Ş.

Proje: Modakent Terminal Kurtköy

Kurtköy Modakent Terminal projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor. Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde 216 adet daire ve 13 adet ticari birim yer alıyor...




Modakent Terminal Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. Kurtköy Modakent Terminal projesinde konut ve ticari birimler bulunuyor. 


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesi Modakent A.Ş tarafından hayata geçiriliyor. Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesi 216 adet daire ve 13 adet ticari birimden meydana geliyor.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinin satış ofisi ile 0216 484 04 84 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Kurtköy Modakent Terminal Evleri 24 ay sonra teslim ediliyor.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli. Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde tüm daireler 1+1 olarak tasarlandı. Kurtköy Modakent Terminal 3 blok halinde yükseliyor.


Kurtköy Modakent Terminal Evleri projesinde daireler 54 metrekare, 58 metrekare ve 59 metrekare büyüklüğe sahip. Kurtköy Modakent Terminal Evleri'nde yüzme havuzu, fitness center, sauna, spor alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar mevcut.



Kurtköy Modakent Terminal satış ofisi nerede?

Küçükbakkalköy Mh. Merpenköyyolu Sk. D Plaza No:6 Ataşehir İstanbul



Kurtköy Modakent Terminal iletişim

Tel: 0216 484 04 84

Web: www.modakent.com


projeye sor



Geri Dön