28 / 04 / 2024

Kurtköy W Roof fiyat listesi!

Kurtköy W Roof fiyat listesi!

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: W Roof

Kurtköy W Roof fiyat listesi henüz belirlenmedi. Kurtköy W Roof Evleri teslimleri 18 ay sonra yapılması hedefleniyor. Kurtköy W Roof projesi Demirbaş Yapı ve Erguvan İnşaat tarafından yükseliyor...




İstanbul Anadolu yakasında Kurtköy ilçesinde hayata geçirilen Kurtköy W Roof projesi  Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı  işbirliği ile inşa ediliyor. Kurtköy W Roof fiyat listesi henüz belirlenmedi.


Kurtköy W Roof Evleri projesi 17 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Demirbaş Yapı - Erguvan İnşaat Kurtköy W Roof Evleri projesi 214 adet konuttan meydana geliyor.


Kurtköy W Roof Evleri daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon sunuluyor. Kurtköy W Roof Evleri'nde yüzme havuzu, spor alanları, fitness gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Kurtköy W Roof fiyat listesi!


Kurtköy W Roof satış ofisi ile 0216 702 1818 telefon numarasından iletişime geçiliyor. Kurtköy W Roof fiyat listesi belirlendiğinde sitemizde yer alacak. Kurtköy W Roof Evleri teslimleri 18 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Kurtköy W Roof iletişim bilgileri

Telefon: 0216 702 18 18

Web Adresi: www.erguvaninsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön