28 / 04 / 2024

Kurtköy Work Square Konutları'nda 60 aya 0 faiz!

Kurtköy Work Square Konutları'nda 60 aya 0 faiz!

Firma: MVK Yapı

Proje: Work Square

Kurtköy’de iş dünyasının ihtiyaçlarına göre tasarladıkları Work -Square projesinin inşasına devam eden MVK Yapı’dan yatırımcılara büyük fırsat...



Work-Square projesinde % 1 KDV ile daire satışlarına devam eden MVK Yapı,  düzenlediği kampanya ile daire sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında MVK Yapı,  satış tutarının % 75’e kadar olan kısmını anlaşmalı olduğu bankalar aracılığı ile 60 aya kadar vade farkı olmaksızın taksitlendirme imkanı sunuyor.


Ev ve ofis yaşamını birleştiren Work-Square projesi,  toplantı salonları, yüksek güvenlik sistemi, teknik altyapı desteği gibi kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik unsurları, sahip olduğu rezidans konforuyla bir arada sunuyor. 2014 yılı sonunda tamamlanması beklenen projede yer alan, lobi, resepsiyon, fitness, SPA, kapalı havuz, her daireye özel depo alanı gibi hizmetlerle konforunuz tamamlanıyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı’na sadece 0,8 km uzaklıkta bulunan proje, Viaport AVM, Teknopark, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, yeni açılacak Sağlık Kent ve Pendik Marina gibi pek çok önemli noktaya olan yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 


0216 702 11 11

www.work-square.com


projeye sor



Geri Dön