28 / 04 / 2024

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediyesi 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.




Kuşadası Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı.


Toplantıda yapılan Meclis başkan vekilliği seçiminde Canan İnanç, Kuşadası Belediyesi tarihinin ilk kadın meclis başkan vekili olarak seçildi. 2015 yılına ait belediye faaliyet raporunun sunumu ve oylaması ilk kadın vekil Canan İnan‘ın başkanlığında yapıldı. 2015 yılına ait Kuşadası Belediyesi faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.



Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı faaliyet raporu sunumu esnasında yaptığı açıklamada Belediye arşivinin tümüyle dijital ortama aktarıldığını belirterek“1978 yılından bu yana belediye arşivinde saklanan tüm belgeler bizim dönemimizde dijital ortama aktarıldı. Bunu halka daha iyi hizmet verebilmek için yaptık.  Bizden önceki dönemde imarla ilgili yapılan yanlışların önüne geçmek için çalışıyoruz ” dedi.


TARİHİ ROMA HAMAMI TADİLATA GİRİYOR


Toplantıda, Yavansu Mahallesi'nde yer alan Tarihi Roma Hamamı'nın restorasyonu ile ilgili olarak da karar alındı. Nisan ayı meclis toplantısında ayrıca; 1. ve 2. Meclis Başkan Vekili seçimi, Meclis Katibi seçimi, Büyük Menderes Havzası Çevre Koruma Birliğ'ine,  Ege Belediyeler Birliği'ne, İhtisas Komisyonlarına, Kıyı Ege Belediyeler Birliği'ne, Aydın İli Afet Acil Yardım ve Kurtarma Birliği'ne, Çevre ve Sağlık Komisyonu'na , Çocuk, Gençlik ve Spor Komisyonu'na , Kadın Dayanışma Komisyonu'na, Yaşlılar ve Engelliler Dayanışma Komisyonu'na, Kültür, Sanat ve Eğitim Komisyonu'na, İnsan Hakları Komisyonu'na, Toplumsal Eşitlik Komisyonu'na ve Dış İlişkiler Komisyonu'na üye seçimleri yapıldı.




Kuşadası Belediyesi


Geri Dön