29 / 04 / 2024

Kuşadası'nda icradan 3 milyon 810 TL'ye satılık tarla!

Kuşadası'nda icradan 3 milyon 810 TL'ye satılık tarla!

Kuşadası 1.İcra Müdürlüğü, Aydın İli, Kuşadası ilçesi, Soğucak Köyü Köyaltı mevkiinde bulunan  tarlayı satacak. Toplam bedeli 3 milyon 810 TL olan tarlanın ihalesi 25 Temmuz 2011 günü Kuşadası Adalet Sarayı 2. kat 202 nolu Mezat salonunda yapılacak



 Kuşadası 1.İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şöyle;

T.C. KUşžADASI İ.ICRA MÜDÜRLÜÄžÜ TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2011/352 Tal.  Örnek No:27

1- Taşınmazın Tapu Kavdı, Hali Hazır Durumu, İmar Durumu :

Aydın İli, Kuşadası ilçesi, Soğucak Köyü Köyaltı Mevkii 216 parsel, 3 cilt, 216 sahifede kayıtlı 50.800,00 m2 yüzölçümlü tarla vasfındaki taşınmaz. Taşınmaz Kuşadası Davutlar yolundan Soğucak Köyü yolu tarafına gidildiğinde sol tarafta Genç Kuşadalılar Kooperatifinin deniz tarafındaki taşınmazdır. Soğucak Köyü yol ayrımından itibaren kısmen taş, kısmen toprak yolla ulaşım sağlanmaktadır. Parsel üzerinde parasal değeri olabilecek herhangi bir inşaat, tesis ve çalışma olmayıp boş arsa konumundadır. Deniz manzaralı olup alt yapı hizmetlerinden kısmen yararlanır durumdadır. Ayrık nizam iki kat Taks 0,15-Kaks 0,30 yapılaşma koşulları ile konut kullanımında kaldığı bildirilmiştir.

Muhammen Bedeli: 3.810.000,00 TL Satış Saati: 10:50 - 10:55 Arası

Satış şžartları:
1-  Birinci açık artırma 25.07.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Kuşadası Adalet Sarayı 2. kat 202 nolu Mezat salonu Kuşadası/AYDİN adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 04.08.2011 günü Kuşadası Adalet Sarayı 2. kat 202 nolu Mezat salonu Kuşadası/AYDIN adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin %40 'mı bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-  Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

3-  İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-  Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-  şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-  Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur. İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur.

(*)llgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
(İIKm.126)

Kuşadası 1.İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan

Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön