01 / 05 / 2024

Kütahya Modern 2. Etap Konutları satışta!

Kütahya Modern 2. Etap Konutları satışta!

Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliğiyle yapımı devam eden Kütahya Modern-2, Kütahya Modern-1'le yakalamış olduğu başarıyı aynı istikrarla devam ettiriyor.



Kütahya Modern 2. Etap satışta!


Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat işbirliğiyle yapımı devam eden Kütahya Modern-2, Kütahya Modern-1'le yakalamış olduğu başarıyı aynı istikrarla devam ettiriyor. 


Son deprem yönetmeliğine bağlı olarak, jet groud kazık yöntemi kullanılarak inşa edilen Kütahya Modern-1 ve 2, güvenilirliği ve çevreye olan duyarlılığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 


Arazisinin büyük bir kısmı yeşil, açık ve sosyal alanlar olarak tasarlanan Kütahya Modern 2. Etap, planlanmış alt yapısı ve güvenlik donanımları ile günümüz insanının konfor ve ihtiyaçları gözetilerek oluşturuldu. 

Şehirden kopmadan sakin ve huzurlu bir yaşam tercih edenler için ince ayrıntılar ele alınarak düşünülmüş proje ulaşılabilir fiyatlarla da herkesin ilgisini çekiyor. 


KÜTAHYA MODERN-2 PROJESİYLE HER MEVSİM BALKON KEYFİ 


Kütahya Belediyesi ve îzka İnşaat işbirliğiyle yapımı devam eden Kütahya Modern-2 projesinde herkesin ihtiyaçlarına yönelik mimari çalışmalar yer almakta. 

Modern mimarisi ve ve her türlü konforu sunan yaşam alanlarıyla, özellikle aileler için ideal bir yaşam ortamı sağlamayı başaran Kütahya Modern-2 projesi; 2+1,3+1 ve 4+1 tip olmak üzere farklı daire tipiyle sizlerin beğenisine sunuluyor. Kütahya Modern 2. etap projesindeki 2+1 ve 3+1 özelliğindeki daire tipleriyse uygun fiyatlarla ev sahibi olmanıza imkan sağlıyor. Kütahya Modern-1 projesinin devamı olan bu projede, ilk projeden farklı daire özellikleri de yer almakta. Kütahya Modern-2 projesiyle kış mevsimi de dahil olmak üzere her mevsim balkon keyfi yapmanız mümkün, özellikle kış bahçesi havasında, geniş olarak tasarlanarak yapılmış balkonlar projenin dikkat çeken özellikleri arasında. 


Kütahya Modern-2 projesi, 'kentsel dönüşüm' tanımlaması adı altında ortaya çıkan ve 870 konut projesini içeren bir projedir. Bununla beraber ileriye dönük yatırım amaçlı, yüksek kar getirecek olan bir proje olması ve Kütahya Belediyesi işbirliği ile yürütülmesi sebebiyle çevresel ve sosyal imkanları da beraberinde getirmektedir. 


KÜTAHYA'NIN GÖZ BEBEĞİ KÜTAHYA MODERN-2 


Kütahya Modern-2 projesiyle kaliteden ödün vermeden her keseye ve her zevke uygun konut imkanı sunduklarım belirten İzka Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri, 'Kütahya Modern-2'nin lokasyonu da en az Kütahya Modern-1 kadar stratejik ve önemli. Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Devlet Hastanesi'nin yanı sıra yeni yapılacak 600 yatak kapasiteli hastanenin yanıbaşında konumlanacak olan ve önemli bölgelere yakınlık gözetilerek oluşturulan Kütahya Modern-2 projesi, şehrin yeni yapılacak sosyal ve gençlik merkezlerine de oldukça yalan. 2500 kişilik kapalı spor salonu, yeni . eğitim kurumları ve emniyet bin asma yakınlığıyla bölgenin stratejik anlamda göz bebeği haline gelecek proje, Kütahya şehrinin de cazibe merkezi haline dönüşmesine olanak sağlıyor.' dedi. 


İZKA İNŞAAT KENTSEL DÖNÜŞÜM LE ŞEHİRLERE YENİ BİR KİMLİK KAZANDIRIYOR 


1995 yılında inşaat sektöründe orta ve büyük ölçekli projelerin geliştirilmesi, ülkemize yeni inşaat teknolojilerinin getirilmesi ve teknolojideki son yenilikleri takip ederek inşaat sektörümüzün çağdaş düzeye ulaşmasına katkı sunmak amacıyla Ankara'da kurulmuş olan îzka İnşaat, kuruluşundan beri süregelen profesyonellik, yaratıcdık, dürüstlük ve pazarı geliştirme özellikleriyle istikrarlı bir büyüme göstererek inşaat dünyasında yurtiçi ve yurtdışı projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 

Kütahyada gerçekleşen ve gerçekleşecek projelerde kalite ve güven unsurlarına önem verdiğini belirten İzka İnşaat, Kütahya'nın yanı sıra Uşak, Eskişehir,  Ankara  (İncek Life), İstanbul (Bahçekent),  İzmir  (Park Yaşam Mavişehir, Park Yaşam Ataşehir) ve diğer birçok ilde gerçekleştirdiği gayrimenkul geliştirme, ulaşım, peyzaj, eğitim tesisleri ve restorasyon çalışmalarıyla da başarı grafiğini yükseltiyor. 

'Kentsel dönüşüm' konusundaki konsept projeleriyle farkındalık yaratmayı başaran İzka İnşaat, Kütahya ile beraber Uşak Bölgesine de yeni bir kimlik kazandırmaya çalışıyor. Uşak'ta konumlandırılacak proje yerleşim alanları, kamu kurumlan, sağlık merkezleri, kent meydanları, alışveriş ve yürüyüş alanları, restoranlar, parklar ve kapalı otoparkları da içerisinde barındıran, örnek alınacak bir kentsel dönüşüm projesi. Proje ile kentin imajına zarar veren 'Tabakhane' bölgesi de Uşak'ın yeni kent merkezi haline getirilecek. Ana yolların kavşak noktası olması nedeniyle on binlerce aracın geçiş noktasında bulunan şehrin vitrini konumundaki bölge, 'kentsel dönüşüm' kapsamında modern ve görkemli bir yaşam alanına dönüşecek. 


Türkiye Gazetesi


Geri Dön