30 / 04 / 2024

Kütahya Seramik, Cersai Seramik ve Banyo Fuarı'nda!

Kütahya Seramik, Cersai Seramik ve Banyo Fuarı'nda!

Kütahya Seramik, IF ve Red Dot Best of the Best tasarım ödüllü koleksiyonu ve yeni dijital koleksiyonu Origitile ile, Cersaie Seramik ve Banyo fuarında yer alacak, tüm Avrupa Türkiye 'nin tasarımda ulaştığı noktanın tanığı olacak



Cersai Seramik ve Banyo Fuarı her yıl İtalya 'nın Bologna kentinde düzenleniyor. İtalyanın önde gelen firmalarının yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinden üreticiler de Cersai fuarında koleksiyonları, yenilikleriyle dikkat çekmeye çalışıyor.

Bu yıl 20-24 Eylül arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuarda bir ilk yaşanacak. Fuarda, Kütahya Seramik 'e ayrılan bölüme uğrayanlar, Red Dot Tasarım Ödülleri 'nde, Versatile koleksiyonuyla Best of the Best almaya hak kazanan ilk ve tek seramik markasının standını ziyaret etmiş olacak.

Versatile, Cersaie 'de ilk kez geçtiğimiz yıl sergilenmiş ve tüm ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Versatile koleksiyonu, aynı fuarda bu kez her iki formuyla da Red Dot Best of the Best ödülü kazanmış olmanın gururuyla boy gösterecek.

Genç tasarımcı Yiğit Özer tarafından yaratılan Versatile serisi, bilinen tüm seramik karolardan farklı olarak, çok çeşitli dizilim olanakları sunması ile dikkat çekiyor. Versatile dizilimlerine her gün bir yenisi eklenirken, ortamlarda yarattığı benzersiz hava ile farkı ilk bakışta algılanıyor.


Kütahya Seramik 'in ödüllü Versatile serisinin yanında bu yılki sürprizi, dijital teknoloji ile yaratılan ve yaşamdaki her deseni, her temayı, tüm doğallığıyla seramik karolara taşıyabilen yeni Origitile serisi. Dijital baskı teknolojisine yeni bir bakış kazandıran ve doğallığı, teknolojiyle bütünleyen Origitile serisi de Cersaie 'de bu yılın dikkat çeken ürünü olmaya aday.

Origitile, teknolojiye kazandırdığı doğal dokunuş kadar, farklı ebat ve renk  alternatifleriyle de dikkat çekiyor. Büyük ebatlarda üretilen ve polish özelliği ile granit parlaklığına sahip olan karolar, doğadaki temaların teknoloji ile birleşimini sunuyor. 60x60 ebatında pulpis, callacatta, odeon, montana ve majesty serileri,ile 100x50 ebatında zigana ve tayga serileri mekanlara zenginlik katıyor. Sırlı porselen özelliğe de sahip olan seriler, avmler, mağazalar ve iç mekan zeminleri için uygun.

Kütahya Seramik, daha önce hiçbir seramik markasının kazanmadığı ödülleri, teknolojiye getirdiği yepyeni bakış açısı ve her yıl artarak süren yaratıcılığıyla bu yıl da Cersaie 'nin yıldız üreticisi olmanın en büyük adayı.

Kütahya Seramik, fuarda, 26. Hall 'de B22 salonunda ziyaretçilerini karşılayacak. Fuarı ziyaret edeceklere küçük bir önerimiz var: En büyük ve coşkulu kalabalığın toplandığı tarafa doğru yürüyün; Kütahya Seramik 'i ve yarattığı benzersiz koleksiyonları bulacaksınız.


Geri Dön