28 / 04 / 2024

Kütahya'da Çok Amaçlı Doğan Eren Parkı hizmete açıldı!

Kütahya'da Çok Amaçlı Doğan Eren Parkı hizmete açıldı!

Kütahya'nın Simav Belediyesi tarafından 900 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcalarına kazandırılan "Çok Amaçlı Doğan Eren Parkı" düzenlenen görkemli bir törenin ardından hizmete açıldı. Parkta birçok sosyal alan bulunuyor..



KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav Belediyesi tarafından 900 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcalarına kazandırılan "Çok Amaçlı Doğan Eren Parkı" düzenlenen görkemli bir törenin ardından hizmete açıldı. Yerel sanatçılann şarkılanyla destek verdiği ve renkli görüntülerin oluştuğu parkın açılış töreninde konuşan Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan. Simav'a kazandırdıklan eserler ve yaptıkları hizmetlerle gurur duyduklarını söyledi. 

Bünyesinde anfi tiyatronun yanı sıra fıskiyeli havuz, oturma, gezinti ve piknik alanlannın yer aldığı Çok Amaçlı Doğan Eren Parkı'nın şifalı sulanyla ünlü Eynal Kaplıcalarına yeni bir vizyon kazandırdığını ifade eden Başkan Karahan, göreve geldikleri 2009 yılından bu yana ilçenin dört bir yanını yeşil alan ve parklarla donatarak vatandaşlann rahat bir nefes almasını sağladıklannı bildirdi. 

Simav'a 4,5 yılda yapılan 12 parkın tamamında Orman Genel Müdür Yardımcılığı görevinden emekli Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren'in çok büyük kan Karahan, Belediye Meclisinin oy birliği ile aldığı karar doğrultusunda bu parkın adını da Doğan Eren Parkı olarak belirlediklerini kaydetti. 

Simav'ın dört bir yanını yeşil alan ve parklarla örmek suretiyle halkın doğaya, yeşile duyduğu özlemi gidermek. bunun yanında sağlıklı ve gelişen nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini ve bunda da başarılı olduklarını ifade eden Başkan Karahan. "Simav'a yaptıklarımızla gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu. 


Son An


Geri Dön