15 / 05 / 2024

Kütahya'da Pazarlar ilk ve ortaokulu güçlendirilecek!

Kütahya'da Pazarlar ilk ve ortaokulu güçlendirilecek!

Kütahya'nın Pazarlar ilçe merkezinde bulunan ve depremde hasar gören Pazarlar İlk ve Ortaokulu binalarındaki güçlendirme çalışmaları sebebiyle eğitimin Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi'nde devam edeceği bildirildi...




Kütahya'nın Pazarlar ilçe merkezinde bulunan Pazarlar İlk ve Ortaokulu binalarındaki güçlendirme çalışmaları sebebiyle eğitimin Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi'nde devam edeceği bildirildi.


19 Mayıs 2011 tarihinde 5.8 şiddetindeki depremde hasar gören Pazarlar İlk ve Ortaokulu binalarındaki güçlendirme çalışmalarına Şubat ayında başlanıyor. Bu konuda açıklama yapan Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, “19 Mayıs depremin de hasar gören Pazarlar İlkokulumuz ve Pazarlar Ortaokulumuz binalarına güçlendirme çalışmaları yapılacaktır. İl Özel İdaresi tarafından ihalesi yapıldı. Güçlendirme çalışması sömestri tatilinden sonra başlanacak. Okulları boşaltacağız. İkinci dönem eğitim ve öğretim Anadolu Öğretmen Lisesinde devam edecek. Eğitim sabahçı ve öğlenci olarak yapılacaktır. Pazarlar İlkokulu sabahçı ve Pazarlar Ortaokulu ise öğlenci olarak eğitimleri devam edecektir. Anadolu Öğretmen Lisesi'nin şehir merkezine uzak olması sebebiyle öğrenciler servis araçları ile taşınacaktır” diye konuştu.


Ajans Manisa


Geri Dön