29 / 04 / 2024

Pazarlar ilk ve ortaokulu binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor!

Pazarlar ilk ve ortaokulu binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor!

Kütahya İl Özel İdaresince güçlendirme ihalesi yapılan Kütahya Pazarlar İlk ve Ortaokul binaların boşaltıldığı ve ihaleyi alan firma tarafından güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.




19 Mayıs 2011 depreminde hasar gören Pazarlar İlk ve Ortaokulu binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Kütahya İl Özel İdaresince güçlendirme ihalesi yapılan Pazarlar İlk ve Ortaokul binaların boşaltıldığı ve ihaleyi alan firma tarafından güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Yüklenici firma yetkililerinden İnşaat Mühendisi Süleyman Koçak, "Süresi içerisinde inşaatı tamamlayarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin deprem korkusundan uzak güvenli bir bina haline getireceğiz. 

Herkes yapılan bu işten memnun kalacak" dedi. 

Güçlendirme yapılan okul binalarda incelemelerde bulunan Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, "Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte bu iki okulumuzu boşaltarak güçlendirme çalışmaları başladı. Güçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor. Okullarımızın depreme dayanıklı olabilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. 

Öğrencilerimizin depreme dayanıklı okullarda eğitim görmeleri için çalışıyoruz" diye konuşt



Eskişehir Anadolu


Geri Dön