16 / 05 / 2024

Pazarlar ilk ve ortaokulu

Pazarlar ilk ve ortaokulu

Kütahya İl Özel İdaresince güçlendirme ihalesi yapılan Kütahya Pazarlar İlk ve Ortaokul binaların boşaltıldığı ve ihaleyi alan firma tarafından güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

'Kesme altın satılmayacak' iddiasına İslam Memiş'ten ilk ve son açıklama geldi! Altın almak isteyenler dikkat!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten, altın yatırımcılarının sıkça tercih ettiği 'kesme altın' ile ilgili son zamanlarda çıkan 'kesme altın satılmayacak' iddialarına yönelik kritik açıklama geldi. Kesme altın satılmayacak mı?  Altın yatırımcıları dikkat...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

'Dolardan kurtulmak için iyi zamanlar' diyen İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Yatırımcılar hazır olun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son zamanlarda dolar karşısında bütün varlıkların değer kaybettiğini açıklarken bir noktaya değindi. Doların bir yatırım aracı olmadığını söyleyen Memiş Fed'in faiz kararı takvimini işaret ederek '' Dolardan kurtulmak için iyi zamanlar'' dedi. İşte detaylar...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Türkiye’nin ilk ve tek Zero House konsepti görücüye çıkıyor!

Üçay Mühendislik, 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nda, Türkiye’de ilk ve tek olan ‘Zero House’ konseptini görücüye çıkaracak.

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

Garanti BBWA, ağustos ayına özel dev gibi bir kampanyayla geri döndü. Kampanyaya katılım sağlayan ve gereken şartları yerine getiren müşterilere tamı tamına 900 TL hediye edeceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.

Çocuğu ilkokul ve liseye giden ailelere müjde! Başvuran bu kişilere 864 TL burs verilecek! Hemen bakın, kaçırmayın!

Ak Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasında duyurduğu bilgiye göre, ilk ve ortaöğretimdeki burs miktarları artık 863 TL seviyesine yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Altının efendisi İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Altın ve doları olanlar uyanık olun! Çok batan olacak

Altının efendisi İslam Memiş, altın ve dolardaki hareketliği değerlendirerek yatırımcılara ''uyanık olun'' uyarısında bulundu.

Bor rezervinde lider! Türkiye'nin ilk ve tek bor karbür tesisinin açılış tarihi belli oldu!

Türkiye'nin ilk bor karbür tesisi 19 Mart 2023 tarihinde Balıkesir'in Bandırma ilçesinde faaliyete başlayacak. Tam kapasite çalıştığında 279 kişinin istihdam edileceği tesiste, senede bin ton bor karbür üretileceği öğrenildi.

Pazarlar ilk ve ortaokulu Haberi

Pazarlar ilk ve ortaokulu


19 Mayıs 2011 depreminde hasar gören Pazarlar İlk ve Ortaokulu binalarında güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Kütahya İl Özel İdaresince güçlendirme ihalesi yapılan Pazarlar İlk ve Ortaokul binaların boşaltıldığı ve ihaleyi alan firma tarafından güçlendirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Yüklenici firma yetkililerinden İnşaat Mühendisi Süleyman Koçak, "Süresi içerisinde inşaatı tamamlayarak öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin deprem korkusundan uzak güvenli bir bina haline getireceğiz. 

Herkes yapılan bu işten memnun kalacak" dedi. 

Güçlendirme yapılan okul binalarda incelemelerde bulunan Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, "Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte bu iki okulumuzu boşaltarak güçlendirme çalışmaları başladı. Güçlendirme çalışmaları hızla devam ediyor. Okullarımızın depreme dayanıklı olabilmesi için yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. 

Öğrencilerimizin depreme dayanıklı okullarda eğitim görmeleri için çalışıyoruz" diye konuşt



Eskişehir...