02 / 05 / 2024

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

Garanti BBWA, ağustos ayına özel dev gibi bir kampanyayla geri döndü. Kampanyaya katılım sağlayan ve gereken şartları yerine getiren müşterilere tamı tamına 900 TL hediye edeceğini açıklayan Garanti BBWA, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini açıkladı.



Market ve akaryakıt sektöründe 6 ay boyunca her ay maksimum üç defa olmak üzere tek seferde 500 TL kart harcamasına 50 TL bonus kazanılacağını duyuran Garanti BBWA, 6 aylık süreçte ise toplamda maksimum 900 TL bonus kazanılacağını paylaştı. Bahsi geçen kampanyanın Garanti Bonus müşterilerine özel olarak hazırlandığını açıklayan Garanti BBWA, kampanyaya ilişkin tüm detayları ve katılım koşullarını yine Garanti Bonus’un resmi internet sitesinde yayımladı.

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan sadece kısa mesaj/arama kanalı veya BonusFlaş ile bilgilendirilen kişilerin yararlanabileceği ifade edildi.

  • Toplam 900 lira değerindeki bonusun kazanılacağı kampanyanın 1 Ağustos 2023 - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtildi.

  • Ağustos ayına özel düzenlenen kampanyaya katılım sağlamak için müşterinin BonusFlaş uygulamasındaki Hemen Katıl butonunu tıklaması gerektiğinin altı çizildi.

  • Kampanyaya katılım sağlayan kişinin 1 Ağustos 2023 tarihi itibari ile 6 ay boyunca bonus bireysel kredi kartları ile bulunduğu ay içerisinde bir kerede market veya akaryakıt alanında gerçekleştireceği 500 lira ve üzeri işleme 50 lira, toplamda ayda en fazla 150 lira bonus kazanacağı aktarıldı.

O banka coştukça coştu! İlk ve son kez geri ödemesiz para yatıracak! Tam 900 TL para hesaplarda!

  • Kampanyanın müşteri temelli olduğu ve ayrıca, kampanyaya katılan bir kişinin aylık 150 lira, 6 aylık süreçte ise toplamda en fazla 900 lira bonus kazanabileceği duyuruldu.

  • Kampanya katılımı BonusFlaş veya kısa mesaj ile gerçekleştirmeden önceki işlemler de kampanya tarihler arasında ise, kampanya kapsamına dahil olacağı aktarıldı.

  • Akaryakıt ve market sektörüne ilişkin düzenlenen kampanyaya sadece bireysel Garanti BBVA Bonus kredi kartların dahil edileceği paylaşıldı.

  • Troy logolu Garanti BBVA bireysel kredi kartların dahil olacağı kaydedildi.

  • Kampanyanın en çok kullanılan bireysel bonus kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek ödemelerde geçerli olacağı ve bunun yanı sıra, kampanyaya katılımın ardından yapılacak harcamaların dahil olacağı belirtildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SSK, Bağ-Kur, 4A ve 4B’liere son dakika yüzde 25 ek ödeme müjdesi! İşte ödenecek tutarlar!  

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen açıklandı!

SSK, Bağ-Kur, 4A, 4B ve 4C’lilere son dakika yüzde 31.92 zam müjdesi! Emekliler hemen baksın!


Geri Dön