29 / 04 / 2024

KUTSO yeni hizmet binasının inşaatı Aralık'ta başlayacak!

KUTSO yeni hizmet binasının inşaatı Aralık'ta başlayacak!

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), yeni hizmet binası yapmak için çalışma başlattı. KUTSO Başkanı Mehmet Çetintürk, eski oda binasının artık ihtiyaçları karşılayamadığını söyledi.



Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), yeni hizmet binası yapmak için çalışma başlattı.Yeni hizmet binası yapımı amacıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan KUTSO Başkanı Mehmet Çetintürk, Oda binasının artık ihtiyaçları karşılayamadığını söyledi.


Çetintürk, bu nedenle mülkiyeti KUTSO'ya ait Yeni Mahalle'deki Ahmet Aliağa Bulvarı'daki arsaya, içerisinde konferans ve toplantı salonları, eğitim sınıfları, yemekhane ve sergi salonu da bulunan modern bir hizmet binası yapmak istediklerini bildirdi.

 

KUTSO'nun Antalya'nın batısında bulunan dört ilçeye hizmet veren, ekonomi anlamında önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Çetintürk, şöyle konuştu:"Ancak yıllardır odamızın kendisine ait bir hizmet binası olmadı. Yeni bir hizmet binası yapımı için meclisimizden oy birliğiyle karar aldık. Artık daha kapsamlı bir hizmet binasını bu yönetimimizle birlikte yapmak için başlıyoruz. Hedefimiz en kısa sürede hizmet binamızı tamamlayarak, üyelerimizin ve halkımızın hizmetine sunmak."


Aralık ayı içerisinde inşaatına başlanması planlanan KUTSO hizmet binası için, "teklif oluşturma ve satın alma komisyonu" ile "inşaat yapım ve kontrol komisyonu" kurulacağını belirten Çetintürk, hizmet binasını bir yıl içerisinde tamamlanmasını hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


Radikal


Geri Dön