28 / 04 / 2024

Kuveyt Türk'ten 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi

Kuveyt Türk'ten 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi

Katılım finans kuruluşları arasında emeklilere yönelik en iyi ayrıcalıkları sunan Kuveyt Türk'ün Kasım ayında emekliklere ödeyeceği promosyon rakamları belli oldu. İşte detaylar...



Emekli maaşlarına ödenen promosyon rakamları Kasım ayında da gündemden inmiyor. Fakat bir dönem 10 bin Türk Lirası'na kadar yükselen emekli promosyonları Kasım ayında inişe geçti. Kuveyt Türk de emekli promosyonlarıyla ilgili internet sitesinde bir duyuru yayımladı. Yapılan duyuruda Kuveyt Türk'ün 6 bin TL'yi bulan emekli promosyonu vereceği belirtildi.

MAAŞIN TAŞINMASI GEREKLİ!

Öncelikle Kuveyt Türk'ten promosyon almak isteyen emeklilerin maaşlarını bu bankaya taşımaları gerekiyor. Emekli maaşını Kuveyt Türk'ten 3 yıl süre ile alma sözü veren emekliler 6 bin TL’ye varan nakit promosyon hakkına sahip olabiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön