02 / 05 / 2024

Kuyaş 69 milyon USD'lik proje inşa etti!

Kuyaş 69 milyon USD'lik proje inşa etti!

Kuyaş Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyaş Gayrimenkul Yatırımları 69 milyon USD' lik proje inşa etti.



Kuyaş Gayrimenkul Yatırımları tarafından yapılan açıklama şöyle;



1-TAMAMLANMIŞ PROJELERİ


 İVP Ofis Plaza:

KUYAŞ'a ait, İstanbul, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna' da konumlu, 1542 Ada, 14 Parsel nolu arsa üzerinde geliştirilen toplam brüt 81.062 m2 inşaat alanı olan İstanbul Vizyon Park Ofis Plazaları inşaatları tamamlanarak, isk nları alınmış ve Kat Malikleri Yönetimi oluşturularak devredilmiştir. Toplam satılabilir alandan kalan %5'lik kısmın satışları da İVP Merkez Plaza ve İVP Ofis Plaza zemin katlarda bulunan satış ofislerinde cazip imkanlarla hemen tapusu verilerek satışı devam etmektedir.


 İVP Merkez Plaza:

KUYAŞ'a ait, İstanbul, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna' da  konumlu,1542 Ada, 23 Parsel nolu arsa üzerinde geliştirilen toplam brüt 143.355 m2 inşaat alanı olan İstanbul Vizyon Park Merkez Plazaları inşaatları tamamlanarak, iskanları alınmış ve Kat Malikleri Yönetimine devredilmiştir. Toplam satılabilir alandan kalan %10'luk kısmın satışları da İVP Merkez Plaza ve İVP Ofis Plaza zemin katlarda bulunan satış ofislerinde cazip imkanlarla hemen tapusu verilerek satışı devam etmektedir.

Kuyaş'a ait, İstanbul Bahçelievler İlçesi, Yenibosna'da konumlu 1542 ada 14 parsel ve 1542 ada 23 Parsel üzerinde geliştirilen projelerden (KDV hariç) toplam yaklaşık 59 milyon USD satış değerinde satılabilir ofis ve atölye bölümleri mevcuttur.


Kuyumcukent AVM:

Kuyumcukent AVM içerisinde (KDV hariç) yaklaşık 10 milyon USD satış değerinde satılabilir 25 adet mağaza bölümü mevcuttur.


İVP Ofis Plaza, İVP Merkez Plaza ve Kuyumcukent AVM'de toplamda (KDV hariç) yaklaşık 69 milyon USD tutarında ofis, atölye ve mağaza bölümleri mevcuttur. 




Geri Dön