03 / 05 / 2024

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Babat tarafından kuruldu.



Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal Babat tarafından kuruldu.

Kuzeyim Yapı Malzemeleri Temizlik Kırtasiye Orman Ürünleri Ve İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yapı Malzemeleri -Her türlü yapı malzemesi ve İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Temizlik -Her türlü temizlik malzemeleri, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların imalini, fason işçiliğini yapmak, yaptırmak, alımı, satımı, ithalini, ihracını, komisyonunu, dağıtım ve pazarlamasını yapmak. Kırtasiye -Kırtasiye ürünleri toptan ve perakende ticaretini, imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak. -Her türlü kitap, dergi, her nevi kağıt, evrak, okul araç ve gereçleri, vb. malzemeler alım ve satımını, ithalat ve ihracatını yapmak, her türlü kırtasiye promosyon malzemeler alım ve satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. -Kurşun kalem, tükenmez kalem, dolma kalem, silgi, cetvel, pergel, ataç, uhu, mürekkep, şeffaf bant, koli bandı, pastel boya, kuru boya, sulu boya, keçeli kalem, raptiye, defter, cep ve not defteri ve bilumum kırtasiye malzemelerinin alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü kağıt ve kağıttan mamul, yarı mamul maddenin alım satımı, ithalat ve ihracatı. Orman Ürünleri -Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurt dışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurt içine ve yurt dışına satılması, pazarlanması. -Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı, alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı. -Her nevi parke, sunta, duralit gibi ürünlerin imali, bunların üretiminde kullanılan her türlü maddelerin alımı ve satımını yapmak. -Şirket her türlü marangozluk, doğramacılık işleri için gerekli makine alet ve ekipmanlarının alım satımını yapmak. Orman ürünlerine dayalı üretimlerini gerçekleştirebilme amacı ile tomruk ve parke işleme tesisleri imalathaneler, tesisler, fabrikalar, fırınlama tesisleri, depolar kurmak, kurulmuşları kiralamak, kuracağı tesislerde ihtiyaç duyulacak her cins ve nevideki makine araç ve gereçleri gerek yurt içinden gerekse yurt dışından almak. İş Makineleri -Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak.
 


Geri Dön