28 / 04 / 2024

Semay Elektrik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Semay Elektrik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Aydın tarafından kuruldu.



Semay Elektrik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Aydın tarafından kuruldu.

Semay Elektrik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü sanayi ve inşaat boyaları iç ve dış cephe koruyucu boyaları, sentetik,selülozik, akrilik boyaların ve boya yan malzemelerinin imalatı, alım satımı, ithalatı ve ihracatı Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alım satımı toptan ticareti ihracat ve ithalatını yapmak, İnşaat malzemelerinin ve özellikle tuğla, kiremit, asmolen, ateş tuğlası, fırınlanmış kum, çimento alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü elektrik ve elektronik malzemelerin toptan ticaretini ihracat ve ithalatını yapmakHer türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. Metal, ahşap, cam, seramik, porselen, taş, mum, plastik, kağıt, polyester, bez ve deriden mamul olmak üzere her türlü turistik ve hediyelik eşya imalatı, alım satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü metal, akrilik stand reyonları, teşhir standları, metal stand, market alışveriş arabaları imali, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak Her çeşit zamak, çinko, alüminyum, baskı dökümü, ithalat ve ihracatını yapmak Mobilya imalatı için gerekli olan her türlü orman ürünleri ve mamullerinin alımını, satımını, ithalatını, ihracatını yapmak. Her türlü orman ürünlerinin; ham, mamul, yarı mamul olarak yurtiçinden ve yurtdışından temin edilmesi, bunların işlenmesi, yarı mamul veya mamul haline getirilerek veya işlenmeden yurtiçine ve yurtdışına satılması, pazarlanması. Şirket her türlü orman ürünleri ile bu ürünlerden sanayi yolu ile elde edilen kereste, tomruk imalatı,alım, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatı ve bunların mamul ürünleri mdf, yonga levhaları ve sunta alım, satımı, ithalat ve ihracatı Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek.


Geri Dön