27 / 04 / 2024

KuZu Deri'den deri ürünleri alışveriş merkezi!

KuZu Deri'den deri ürünleri alışveriş merkezi!

KuZu Deri Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yılmaz, Markanın ilk kurulduğu dönemde kişiye özel siparişler yaparken, sonrasında bazı butiklere seri üretimler yaparak hacmimizi genişletme yoluna gittik dedi



 Deri ürünleri alışveriş merkezi kuruyor

KuZu Derinin 1960 yılında Beyoğlunda bir aile şirketi olarak kurulduğunu söyleyen KuZu Deri Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Yılmaz, Markanın ilk kurulduğu dönemde kişiye özel siparişler yaparken, sonrasında bazı butiklere seri üretimler yaparak hacmimizi genişletme yoluna gittik dedi.

Bir dönem Versace ve Ted Baker başta olmak üzere birçok büyük markaya seri üretim yaptıklarını anlatan Yılmaz, Fakat uzun bir süredir, ürünlerimiz yalnızca KuZu markasıyla satılıyor.

Dünyanın birçok bölgesinde, Türk deri ve kürk endüstrisini KuZu markasıyla temsil ediyoruz diye konuştu.
Rusya, Ukrayna, Fransa, İsveç, Norveç, Monako, Danimarka ve Amerikada toplam 400 satış noktasında satış yaptıklarını kaydeden Yılmaz, şöyle devam etti: Özellikle Fransa bizim için çok önemli bir pazar. Parisin en önemli alışveriş lokasyonlarından St. Honorede mağazamız var. Türkiyede ise Zeytinburnu, Tarihi Tayyare Evleri ve Nur-u Osmaniyede showroom ve mağazalarımız bulunuyor. Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiyede 50 adet mağaza ile hızlı bir büyüme planımız var. Bu süreçte 25 milyon dolarlık yatırımla 200 kişiye istihdam alanı sağlamayı hedefliyoruz.

Defile salonu var

2012 yılından itibaren A+ müşteriye hitap edeceklerini belirten Yılmaz, şunları söyledi:
Antalya ve Antakyada yeni yapılan alışveriş merkezlerinde mağaza açacağız. Kuşadası lokasyonunda 5 bin metrekarelik bir deri ürünleri alışveriş merkezi için girişimlere başladık. Eylül ayında açacağımız merkez turistlere yönelik olacak. İçinde iki defile salonu yer alacak.

175 gramlık ceket

Ar-Genin en önem verdikleri konulardan birisi olduğunu kaydeden Yücel Yılmaz, 50 yıllık bir firma olarak hâlâ ayakta olmamıın en büyük nedeni, kendimizi devamlı yeniliyor oluşumuz. Özellikle 2011 yılında Ar-Ge çalışmalarına daha çok ağırlık verdik. Bu çalışmaların sonucunda ürettiğimiz 175 gramlık deri ceketler çok ses getirdi dedi.
Milliyet/Eylem TÜRK


Geri Dön