03 / 05 / 2024

Kuzu Grup, Spradon Vadi projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Kuzu Grup, Spradon Vadi projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Spradon Vadi projesi, Kuzu Grup tarafından Bahçeşehir'deki Spradon Satış Ofisi'nde gerçekleştirildi. Spradon Vadi, basın lansmanını www.havadanemlakvideo.com ekibi izledi ve kaydetti...



Spradon Vadi lansmanını izlemek için tıklayın!

Kuzu Grup yoluna Spradon Vadiden devam ediyor!

Spradon serisine Bahçeşehirdeki Emlak Konut GYO ile birlikte geliştirdiği Spradon Vadi projesini de ekleyen Kuzu Grup, diğer projelerine yakın bir lokasyondaki yeni projesini gün yüzüne çıkardı. Lansmanda projenin tanıtımını yapan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özen Kuzu, Vatandaş arkasında devlet olan projeleri tercih ediyor. Bizde bu tercihi değerlendirmeye alarak Emlak Konut GYO ve TOKİden arsa almaya, onlarla birlikte proje geliştirmeye dikkat ediyoruz dedi.

İnşaat sektöründe 68 yıldan bu yana faaliyet gösterdiklerini, gerçekleştirdikleri 250 binaya Spradon Vadi projesi ile devam ettiklerini vurgulayan Özen Kuzu, orta ve üst gelir seviyesine hitap eden projeler gerçekleştirdiklerini anlattı. Son projede arsanın yüzde 80ini su ve yeşillik konseptine ayırdıklarını anlatan Kuzu, hatta projenin kendisini de bu anlayış çerçevesinde geliştirdiklerini belirtti.

Kuzu, zaman içinde projenin kendi değerini bulacağını kaydederek, Biz daha önce yaptığımız gibi bu satış kampanyasında da var olanı satacağız. Yani hayali satış gibi bir durum sök konusu değil. İnşaatımız başladı. 2014ün başında da konutları teslim etmeyi planlıyoruz. Bahçeşehirde bu zamana kadar 5 projede 2 bin konut yaptık ve teslim ettik. Bunlarda yaşam başladı dedi.

Satışlar hakkında bilgi aktaran Kuzu, Biz bu projeyi 6 ayda tamamlamayı planlıyoruz. Tabi son durumu şartlar belirler. Eski müşterilerimizden, konut sayısının üçte biri kadar ön talep topladık. Satışa Cuma günü başlayacağız. Zaten üniversite çevresinden bir beklenti ve talep var. Bizde bu doğrultuda 1+1le ağırlık verdik şeklinde konuştu.

Kendilerinin kredi sistemi ile çalışacağına değinen Kuzu, Vakıfbank, Halkbank ve Akbank ile anlaşma sağladıklarını kaydetti.

Söylemek için rant beklentisi söylenmez

Projenin ne kadar zaman içinde ne kadarlık bir getiri sağlayacağının hesaplanıp hesaplanmadığının sorulması üzerine Kuzu, Bu tür şeyler hayaldir, gerçek ve gerçekçi değildir. Söylemek için rant beklentisi söylenmez. Bir konutun değerini zaman ve tüketicinin göstereceği ilgi belirler. Bu tür yaklaşımları sağlıklı ve doğru bulmuyorum diye konuştu.

Projenin gerçekleşeceği arsanın 3. köprü geçiş güzergahı, hastanelere yakınlığı, Olimpiyat Stadına yakınlığı, yeni projelere yakınlığı, 3. havalimanı gibi projelere olan konumunu dile getiren Kuzu, Görüldüğü gibi bunlar rantı ve fiyat artışını etkileyen unsurlar, artık değerlendirmeyi siz yapın dedi.

Konutların metrekare fiyatının ortalama 1985 lira olduğunu hatırlatan Kuzu, Bu ortalama bir değerdir. 1+1 konutlarımız 71 ile 74 metrekare arasında yer alıp fiyatları da 131 bin liradan başlıyor. Duruma göre de değeri yükseliyor şeklinde konuştu.

İrandaki 100 bin konutluk proje de büyük bir hızla ilerlediklerini kaydeden Kuzu, 10 milyar değerindeki projenin kendileri ve Türkiyenin dünya arenasındaki değeri üzerinde olumlu bir etki yarattığının altını çizdi. Suriyede de 5 milyar dolar değerinde bir projenin anlaşmasının imzalanmasına karşılık şu anda beklemede olduklarını söyleyen Kuzu, ülkenin siyasi kargaşadan çıkmasını beklediklerini söyledi.

Hüseyin Belibağlı / Emlakkulisi.com


Geri Dön