29 / 04 / 2024

Kuzu Grup Spradon Vadi'yi Ocak 2014'te teslim edecek!

Kuzu Grup Spradon Vadi'yi Ocak 2014'te teslim edecek!

Türkiye'nin bir çok şehrinde 17 bin konut, okul, hastane gibi bir çok yapıya imza atan Kuzu Grup, şimdi de Bahçeşehir'de 1037 konutluk Spradon Vadi projesini satışa sundu



İnşaat dünyasında 1943 yılından bu yana faaliyet gösteren Kuzu Grup'un Türkiye ekonomisine bir birinden değerli binalar kazandırdığını söyleyen Kuzu Grup Yönetim kurulu Başkan Yardımcısı özen Kuzu, "Grubumuz çatısı altındaki Kuzu İnşaat, 68 yıldan bu yana 3 milyon metrekarelik alanda 17 bin konut, okul, hastane, atık su tesisleri gibi pek çok projeyle faaliyet gösterdiği bu alanda öncü ve lider konumdadır. Halen devam etmekte olan yurtiçi inşaat sözleşmelerinin tutarı ise 1 milyar doları aşmaktadır" dedi.

Son olarak, Bahçeşehir'de 1037 konutluk Spradon Vadi projesinin inşaatına başladıklarını ve satışa sunduklarım haürlatan Özen Kuzu, yurtiçindeki projelere ek olarak, İran'da yapımına devam ettikleri toplam 100 bin konutluk Mesken Meher projesi ile inşaatta dünyanın bir numarası Çin'in tahtını salladıklarını ifade etti. Özen Kuzu, Türkiye'nin inşaat taahhüt hizmetlerindeki dünya ikinciliğinde Kuzu Grup olarak İran'da geliştirdikleri projeyle önemli bir paya sahip olduklarını kaydetti.

250'DEN FAZLA PROJE ÜRETTİ

Kuzu Grup'un faaliyet gösterdiği inşaat, gayrimenkul, beton, enerji ve arıtma tesisleri sektörlerinde güvenin, gelişimin ve başarının temsilcisi olduğuna değinen özen Kuzu, "Önce kurulduğumuz bölgede, daha sonra ila büyüyerek tüm yurtta kalkınmanın dinamiklerine destek verdik. Çağı takip eden Türkiye'nin, dünyanın geleceğinde söz sahibi olması için, kendi işinde hep yenilenen ve ilerleyen bir organizasyo olduk" diye konuştu.

Özen Kuzu, Tükiye'nin her yanında 250'ye yakın projeyi hayata gçirdiklerini ve yüz binlerce insanın hayatına dokunarak geleceğine katkıda bulunduklarını anlatarak, "Enerji sektöründe Cizre Hidro Eletrik Santrali'nde üreteceğimiz 250 MW'lık enerji ile sektörün bölgedeki en büyük enerji yatırımını yapıyoruz. 28 biyolojik atıksu arıtma tesisinde 550'den fazla çalışan ile halen günde 3 milyon metreküp atık su arıtmaktayız" dedi. Özen Kuzu, istanbul ve Ankara'da gerçekleştirdikleri prestij projeler ile kalite ve güvende herkesin beğenisini kazandklarmı ve kazanmaya devam ettiklerini söyleyerek, "İstanbul'da Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Ouartz, Divan  Halkalı Residence'a ilaveten Ankara'da Park vadi Evleri, Parkvadi Premium, Parkvadi Batıevleri, Divan Konutları ve Divan Alışveriş Merkezi gibi projeleri, belli bir yaşam standardının üzerindeki insanımız ile buluşturduk. Konut kavramına getirdiğimiz yenilikler, çevre dostu yapılar, farklı mimari tasarımlar ve yarattığı yaşam alanlarıyla herkesin hayalindeki konuta ulaşmasında aranan marka olduk" diye konuştu.

 Küçük bütçeyle büyük yatırım fırsatı

Spradon markalı projeler ile Bahçeşehir'de 2 binin üzerinde konut üreten Kuzu Grup, yine Bahçeşehir'de Emlak Konut GYO ile birlikte Spradon Vadi projesini hayata geçiriyor. Kuzu Grup, Spradon Vadi projesiyle Bahçeşehir'de daha önce inşa ettiği ve tamamı teslim edilmiş Spradon Evleri, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Quartz'ın kalitesini artırarak Spradon serisine devam ediyor.
Bahçeşehir 2'nci bölgede 160 bin metrekarelik, inşaat alanı ve 42 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde geliştirilen Spradon Vadi projesi, adını Bahçeşehir'in Ispartakule yerleşim bölgesinin antik dönemdeki adı Spradon'dan alıyor.
özen Kuzu, konforu ve özellikle de doğaya sahip çıkan konsepti ile ilgi çeken Spradon Vadi'nin, 1037 konut, 1 adet ticari üniteden oluşacağını anlatarak, 28 ve 30 katlı iki kulenin yanı sıra 5 tane de 9 ila 12 katlı blokların yer alacağı projenin son teslim tarihini Ocak 2014 olarak açıkladı.

250 MILYON TL'LIK YATIRIM

Toplam yatırım değeri 250 milyon TL olan Spradon Vadi'de, 524 adet (1+1), 476 adet (2+1), 37 adet (3+1) ve (4+1) düz veya dubleks dairenin yer alacağını dile getiren Özen yuzde 80'yeşil olarak tasananan vadide açık ve kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları, su ve yeşili buluşturan şelalelerin bulunduğunu söyledi.

Kuzu, oyun alanları, yürüyüş parkurları, Fitness Center, Sauna ve Türk hamamının da bulunacağı Spradon Vadi'de otopark sorununun da olmayacağına işaret ederek, her daire için konut erişimli bir kapalı otopark ve misafirler için de 300 araçlık bir açık otopark yapılacağını kaydetti.

PEŞİNATI 35'E BÖLÜYOR

Spradon Vadi projesinde ev sahibi olmak isteyenlerin, daire fiyatının yüzde 25'ini peşin ödeyerek, geri kalan yüzde 75 için de banka kredisi kullanarak daire satın alabileceklerini belirten Özen Kuzu, yüzde 25'lik peşinatı da 3'e bölerek, yüzde l'ini hemen, yüzde 10'unu 18'inci ayda, yüzde 14'ünü de 24'üncü ayda tahsil edeceklerini söyledi. Spradon Vadi'de, 71 metrekare 1+1 daireler 131 bin 500 ile 183 bin TL, 73 metrekare 1+1 daireler 138 bin TL ile 209 bin TL, 105 metrekare 2+1 daireler 203 bin TL ile 276 bin TL, ve 123 metrekare daireler ise 249 bin TL ile 282 bin 500 TL fiyat aralığından satılıyor.

Bahçeşehir her geçen gün değerleniyor

AVRUPA'NIN modern banliyölerini aratmayan Bahçeşehir'in İstanbul'un düzenli gelişen bütün yerleşim birimleri arasında ciddi bir rağbet gördüğüne değinen Özen Kuzu, Bahçeşehir'in son yıllarda Florya, Bakırköy, Yeşilyurt ve Bahçelievler gibi İstanbul'un bir zamanlar en çok tercih edilen semtlerinden göç aldığını vurguladı. Özen Kuzu, Bahçeşehir'de eski ve yerleşik semtlerin aksine yeni ve nitelikli konutların yoğunlukta olduğuna dikkat çekerek, konut rayiçlerinin de eski semtlerdeki yeni konut fiyatlan ile karşılaştırıldığında makul ölçülerde kaldığını kaydetti. Kuzu, sayıları her geçen gün artan sosyal donatılı ve güvenlikli siteleri bölgenin popülaritesini daha da artırdığını söyledi. "Bahçeşehir, kendi işini yapan iş adamları, havaalanı personeli gibi üst gelir grubuna mensup insanların tercih ettiği bir bölge" diyen özen Kuzu, Bahçeşehir'in İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki yeni yerleşim bölgesi olarak planlanan Silivri-Tekirdağ hattı üzerinde yer alması, 1990'larda başlayan yerleşiminin artık olgun bir seviyeye gelmesi, E-5 ve TEM gibi merkezi ulaşım aksları üzerinde yer alması gibi etkenlerle değerinin her geçen gün artığını ifade etti.

Sabah


Geri Dön