27 / 04 / 2024

KYK'dan trafik cezasına onlarca cezaya af kapıda! Borçların tamamı devreye alındı: Milyonların borcu tek kalemde silinecek!

KYK'dan trafik cezasına onlarca cezaya af kapıda! Borçların tamamı devreye alındı: Milyonların borcu tek kalemde silinecek!

Tarihin en büyük vergi affı yolda. Bu kapsamda borcu olan vatandaşlar konuya ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Daha fazla detay için haberimize göz atabilirsiniz…



NTV'den gelen son haber kapsamında aşağıdaki borçların kapatılacağı açıklandı.

KYK dan trafik cezasına onlarca cezaya af kapıda! Borçların tamamı devreye alındı: Milyonların borcu tek kalemde silinecek!

Vergi borçları;

Maliyeye olan vergi borçları şimdilik netleşmemiş ya da dava prosesinde olan cezalar,

Kredi Yurtlar Kurumu öğrenim kredileri,

Motorlu taşıt vergileri,

Trafik cezaları,

Nüfus cezaları,


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön