07 / 05 / 2024

Kyo My Friend 1 milyon dolara üçüncü sahibini buldu!

Kyo My Friend 1 milyon dolara üçüncü sahibini buldu!

2008'de Karadeniz Holding'e bağlı YEK Teskstile satılan markanının üçüncü sahibi NHR Tekstil oldu. Edinilen bilgilere göre, son satış işlemi 1 milyon dolar civarında bir bedelle gerçekleşti.



2013'te markanın sahibi Karadeniz Holding'e bağlı 33 mağazası kapanan ve tasfiye sürecine giren Kyo My Friend, üreticisi NHR Tekstil satın aldı. 3'üncü defa el değiştiren ve yeniden mağazalaşma sürecinde giren markanın devir bedelinin 1 milyon dolar civarında olduğu belirtildi.


Geçen yıl mağazaları kapanan ve bağlı olduğu YEK Tekstil tasfiye eidlen Lyo My Friend el değiştirdi. 10 yılı aşkın süredir markanın üreticisi olan NHR Tekstil, Kyo'yu satın alarak yeniden piyasaya çıkardı. Mayo, ev giyim ve aksesuar markası Kyo My Friend, Mehmet ve Bige Tınaztepe tarafından kurulmuş 2000'li yılların başınsa faaliyete geçmişti. 2008'de Karadeniz Holding'e bağlı YEK Teskstile satılan markanının üçüncü sahibi NHR Tekstil oldu. Edinilen bilgilere göre, son satış işlemi 1 milyon dolar civarında bir bedelle gerçekleşti. 



Geri Dön