29 / 04 / 2024

Laila 2 Konakları satışa çıktı!

Laila 2 Konakları satışa çıktı!

Reel Yatırım - Co.’nun sahibi Yeşim Dikmen Güzelbahçe'de hayata geçen  Laila 2 konaklarının lansman süreci hakkında bilgi verdi. 



Reel Yatırım - Co.’nun sahibi Yeşim Dikmen Güzelbahçe'de hayata geçirilen Laila 2 Konakları’nın lansman süreci hakkında bilgi verdi. 

İzmir Güzelbahçe'nin simgesi haline gelen Laila 2 Konakları’nın 2. etapta satış süreci başladı. Yapıtplus tarafından hayata geçirilen projede 12 eşsiz triplex villa konut alıcıların beğenisine sunuldu.

Pandemi döneminde izole yaşamının vazgeçilmez olduğu bu dönemde proje, ev sahiplerine ihtiyaç duyduğu tüm olanakları sağlıyor. 

5 bin 100 metrekare üzerinde inşa edilen her villanın bahçe alanı 450 metrekare. Villarda ek olarak 398 metrekare kapalı alan ve 50 metrekare havuz bulunuyor. Laila 2 ile yeşillikleri ve eşsiz doğasıyla ev site sakinlerine bol oksijenli bir yaşam sunuyor. 

Peyzaj mimarların titiz çalışmalarıyla yeşillendirilen bahçelerde, projeyi çevreleyen perdelerin gabion duvar sistemi ile sarmaşıklarla kaplı eşsiz bir görüntü olacak. 

Laila 2 Konakları satışa çıktı!

Şu an satışta olan Laila 2 villalarına İstanbul ve Ankara'dan yoğun talep geliyor.  Yoğun iş temposunu geride bırakmak isteyen ev alıcıları, İzmir'in eşsiz ruhunu yaşamak için Laila 2 konaklarını tercih ediyor. 

Tüm bunlara ek olarak projede ödeme koşullarına, müşterilerinin ekonomi olanaklarına uygun olarak karar veriliyor. Ödemelerde proje bitimine kadar vadelendirme sunuluyor.

İzmir merkeze ve Çeşme'ye 30 dakika uzaklıkta bulunan Laila 2 Urla ve Seferihisar'a da 15 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca villalar denize de 10 dakikalık mesafede konumlanıyor.


Geri Dön