02 / 05 / 2024

Lal Katlı Evler'de yeni yıl sürprizi

Lal Katlı Evler'de yeni yıl sürprizi

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri' nde son etabı Lal Katlı Evler'de 185 metrekare konutlar için yeni bir kampanya başlattı.



Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir'de katlı ev ve villalardan oluşan 103 bin metrekare üzerinde inşa edilen Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler'de 10 bloktan oluşan 171 konut bulunuyor.

Hasanoğlu İnşaat, Banu Evleri' nde son etabına girilen Lal Konutları'nda 185 metrekare konutlar için örnek daire hazırlayarak özel fiyat ve kampanya koşullarını müşterilerine sunmaya başladı. Şubat sonuna kadar sürecek olan kampanya kapsamında, 185 metrekare 3+1 konutlar 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede ayrıca yarısını peşin ödemek koşuluyla yada peşinatı 3 taksite bölünerek 36 ay vade imkanı sağlanıyor.

Sitede alışveriş merkezleri, fitness centeri açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortları, voleybol, basketbol, futbol sahası, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı otopark, 24 saat güvenlik ve tüm site içi ile dahili hat üzerinden görüşebilme imkanı sunuluyor. ayrıca doğalgaz ve yangın alarm sistemi, jeneratör, digiturk ve uydu sistemi, her daire için depo bulunuyor.
Daireler LCD tv, ankastre beyaz eşyalı ve klimalı olarak teslim ediliyor. Radye temel sistemi ile inşa edilen konutlarda ısı ve ses yalıtımı da mevcut.

0 212 669 84 90 – 91

www.banuevleri.com.tr

Geri Dön