29 / 04 / 2024

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim!

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim!

Firma: Vizyon İstanbul İnşaat

Proje: Larus Loft

Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 24 ayda teslim edilecek olan Larus Loft Göktürk projesinde fiyatlar 217 bin dolardan başlıyor...




Vizyon İstanbul İnşaat ile Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı işbirliğiyle yükselen Larus Loft projesi İstanbul Göktürk'te inşa ediliyor.


Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim. Göktürk Larus Loft projesinde 1+1, 2+1 daireler bulunuyor.


Larus Loft Göktürk projesinde konutların büyüklükleri 66 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. Larus Loft Göktürk projesinde teslimler 24 ay sonra gerçekleştiriliyor.


Larus Loft Göktürk projesinde daire fiyatları 217 bin dolardan başlayarak değişiyor. Larus Loft Göktürk projesinde banka kredili ve peşin ödemelere yüzde 7 oranında indirim yapılıyor.


Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim için 444 16 60 numaralı telefonu arayarak, Göktürk Larus Loft satış ofisine ulaşabilirsiniz.


Larus Loft Göktürk projesinde firma bünyesinde 24 ay vade farksız olarak ya da 0,95 faiz oranıyla Akbank'tan 60 ay taksitli olarak ödemeler yapılıyor.



Larus Loft nerede?

Larus Loft adres: İstanbul Caddesi, İkinci Kayın sokak. No:02 Göktürk / İstanbul



Larus Loft Vizyon İstanbul İnşaat iletişim

Tel: 444 16 60

Web: www.larusloft.com


projeye sor



Geri Dön