28 / 04 / 2024

LaVie İstanbul ev fiyatları!

LaVie İstanbul ev fiyatları!

Firma: ANF Proje Ortaklığı

Proje: LaVie İstanbul

Toplam 7 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. LaVie İstanbul ev fiyatları 217 bin TL 'den başlıyor.



Toplam 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden meydana gelen projede daire alternatifleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Ortak seçenekleri arasında projede  sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen projede konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. Proje konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. 


İstanbul Küçükçekmece'de yükselen projede daire teslimleri 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 7 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


LaVie İstanbul ev fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor. Projede ödeme planına göre 5 bin TL peşinat ödeniyor ve 120 ay taksitlendiriliyor.


Adres: Tevfikbey Mahallesi, İstiklal Caddesi, (Osman Zeki Öngör ilkokulu yanı) Küçükçekmece / İSTANBUL


Telefon: 0212 590 15 15

www.lavieistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön