29 / 04 / 2024

Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketii bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Topsakal tarafından kuruldu.



Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Topsakal tarafından kuruldu.

Lavinya İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 3-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4.hertürlü inşaat yapı de dekorasyon malzemesi alımı, satımı,ihracat ve ithalatını yapmak HAFRİYAT 1.Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. NAKLİYAT 1.Yurt içi ve yurt dışı yük ve yolcu taşımacılığı yapmak nakliye hafriyat ve taahhüt işleri yapmak, konusu ile ilgili her türlü taşımacılık ihalelerine katılmak, servis, garaj, ve galeri gibi tesisleri açmak, satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek, bilumum yük ve yolcu taşımacılığı ile ilgili işlemleri yapmak, konusu ilgili her türlü otomobil, otobüs, minibüs, kamyon, kamyonet, ve diğer motorlu araçların alımını, satımını, ithalatını ve pazarlamasını yapmak. TEMİZLİK 1-Her türlü temizlik maddeleri ve malzemelerinin, sıvı, toz ve katı deterjan çeşitleri konsantre deterjan, sıvı sabun, sabun, yumuşatıcı ve benzeri, petro-kimya ürünlerin, evsel ve sınai gazların üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak.


Geri Dön